Kako kontaktirati WizzAir i odgovori na neka pitanja

Primetili smo da mnogi imaju pitanja kada se radi o WizzAir-u. Često nam po drštvenim mrežama pišete i postavljate razna pitanja od prtljaga, otkazivanja letova, unošenja podataka. S obzirom da mi nismo zaposleni u WizzAiru, nismo njihov info centar i nemamo odgovore na sva pitanja, često ne možemo pomoći. Svakako kada je u pitanju nešto što smo i sami iskusili i znamo, pomognemo, a i nastojimo da sve informacije koje saznamo prenesemo kroz tekstove i video snimke koje objavljujemo na mrežama i ovde na sajtu.

Ukoliko su vam otkazali let ili vam je isti kasnio postoji način da to i naplatite i dobijete odštetu do 600€, a o tome smo detaljno pisali ovde.

Ako nešto nismo obradili mi ili neko od naših kolega u videima i tekstovima, u nedoumici ste, najbolje da kontaktirate njih. To možete na sajtu WizzAir-a klikom na stranicu Informacije i usluge, pa zatim Kontaktirajte nas i tu pored odgovora na često postavljana pitanja imate i opciju call centar odnosno pozivni centar WizzAira gde će vam kada odaberete državu izaći broj telefona i cena po minutu kao i radno vreme. Takođe u donjem desnom uglu imate i opciju četa.

Ovo su neki od blog postova koji vam mogu pomoći da saznate više o niskobudžetnim letovima i avio kompanijama, a ispod je i kontakt telefon wizzair-a.

2 komentara

    1. Šta vas konkrtno interesuje? Pročitajte prvi tekst kada uđete na sajt, kratak je, biće vam sve jasno iz njega, a to se sve provlači na stranici o nama, u svakoj objavi o avio kartama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *