Uslovi korišćenja dvaranca.com

Na sajtu dvaranca.com objavljujemo informacije za povoljne letove i aranžmane koje nađemo i iste NE prodajamo. Dvaranca nije turistička agencija, niti zastupa bilo koju agenciju. U postovima ostavljamo linkove, ka pretrazi na našem sajtu, avio kompanijama, sajtovima partnera na kojima rezervišete smeštaj i kupujete karte, odnosno na sajtove na kojima možete pronaći više detalja. Pre bilo koje kupovine i plaćanja na nekom sajtu savetujemo da BUDETE ULOGOVANI.

Takođe, pored informacijama o letovima i smeštaju, na našem sajtu možete naći i putopise i savete koji su napisani na osnovu našeg iskustva i na osnovu istraživanja. U pitanju su autorski tekstovi i oni su zaštićeni autorskim pravima.

Sadržaj na sajtu, putopisi i korisne informacije su autorki tekstovi i zaštićeni su autorskim pravima.
Nikakav sadržaj sa sajta ne sme se reprodukovati, distribuirati, koristiti na drugim sajtovima, štampati, niti na bilo koji drugi način koristiti bez dozvole autora.
Ukoliko želite da objavite neki od tekstova sa stranice putopisi i saveti ili neke od ideja i predloga za putovanja, sa drugih stranica, morate jasno naznačiti izvor odakle ste preuzeli. Sadržaj možete deliti na društvenim mrežama sa linkom koji vodi ka stranici ili pominjanje sa koje je stranice preuzet.
Ukoliko imate neke posebne želje molimo Vas da nas kontaktirate sa zahtevom, kako bismo se dogovorili o mogućim opcijama i uslovima za objavljivanje.
Ako se sadržaj sa sajta prenosi na neki drugi websajt, tekst se prenosi neizmenjen i obavezno je imenovanje autora teksta i postavljanje funkcionalnog linka ka sajtu.
Na primer:
Ppreuzeto sa: https://dvaranca.com
Ukoliko ne ispoštujete ove smernice, zadržavamo pravo podnošenja tužbe za kršenje prava intelektualne svojine.

Odricanje od odgovornosti

Ovim putem dvaranca.com odriče se odgovornosti od bilo kakve štete do koje može doći korišćenjem sadžaja ovog sajta. Takođe dvaranca.com ne snosi odgovornost za promenu cena avio karata, smeštaja kao i otkazivanje istih od strane hotela i avio kompanija.
Sve pretrage koje na ovom sajtu služe da tražite smeštaj, avio karte, izlete, prevoz rade na bazi redirektovanja na druge sajtove na kojima se vrši kupovina i plaćanje i savetujemo da se na tim sajtovima i registrujete, napravite nalog i budete ulogovani u trenutku kupovine. Sajt dvaranca.com vam nikada neće tražiti podatke za plaćanje niti brojeve kartica. Sajtovi na koje vas redirektuje naša pretraga su pouzdani, ali ukoliko zbog nestručnog korišćenja računara i interneta, odnosno posećujete često sumnjive i zaražene sajtiove te na računaru istom imate viruse i otvori vam neki drugi sajt mi ne snosimo odgovornost.