Uslovi korišćenja

Na sajtu dvaranca.com objavljujemo informacije za povoljne letove i aranžmane koje nađemo i iste NE prodajamo. Dva ranca nije turistička agencija, niti zastupa bilo koju agenciju. U postovima ostavljamo linkove, ka pretrazi na našem sajtu, avio kompanijama, sajtovima partnera na kojima rezervišete smeštaj i kupujete karte, odnosno na sajtove na kojima možete pronaći više detalja.

Takođe, pored informacijama o letovima i smeštaju, na našem sajtu možete naći i putopise i savete koji su napisani na osnovu našeg iskustva i na osnovu istraživanja. U pitanju su autorski tekstovi i oni su zaštićeni autorskim pravima.

Sadržaj na sajtu, putopisi i korisne informacije su autorki tekstovi i zaštićeni su autorskim pravima.

Nikakav sadržaj sa sajta ne sme se reprodukovati, distribuirati, koristiti na drugim sajtovima, štampati, niti na bilo koji drugi način koristiti bez dozvole autora.

Ukoliko želite da objavite neki od tekstova sa stranice putopisi i saveti ili neke od ideja i predloga za putovanja, sa drugih stranica, morate jasno naznačiti izvor odakle ste preuzeli. Sadržaj možete deliti na društvenim mrežama sa linkom koji vodi ka stranici ili pominjanje sa koje je stranice preuzet.

Ukoliko imate neke posebne želje molimo Vas da nas kontaktirate sa zahtevom, kako bismo se dogovorili o mogućim opcijama i uslovima za objavljivanje.

Ako se sadržaj sa sajta prenosi na neki drugi websajt, tekst se prenosi neizmenjen i obavezno je imenovanje autora teksta i postavljanje funkcionalnog linka ka sajtu.

Na primer:

preuzeto sa: https://dvaranca.com

Ukoliko ne ispoštujete ove smernice, zadržavamo pravo podnošenja tužbe za kršenje prava intelektualne svojine.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Ovim putem dvaranca.com odriče se odgovornosti od bilo kakve štete do koje može doći korišćenjem sadžaja ovog sajta. Takođe dvaranca.com ne snosi odgovornost za promenu cena avio karata, smeštaja kao i otkazivanje istih od strane hotela i avio kompanija.