Do kojih destinacija možete leteti povoljno iz Niša

Večito pitanje o kome dosta pričamo i pišemo je to kako povoljno putovati i naći povoljne avio karte. Kako biste pronašli najbolju i najpovoljniju opciju letova najbolje je koristiti nekoliko izvora i uporediti cenu, a smatramo i da fleksibilnost po pitanju datuma, destinacije na koju idete kao i ona sa koje krećete može biti značajan faktor uštede. 


Kako ne biste pretraživali sve avio kompanije, gubili vreme i tražili najboju varijantu mi savetujemo da pogledate na pretrazi ispod koje su opcije za datume kada vam odgovara da letite. Ova pretraga vam izbacuje sve opcije, low cost avio kompanije, redovne avio kompanije i sajtove za prodaju avio karata i prvo će prikazati najpovoljniju varijantu za te datume. Svi sajtovi koje pretraga daje su pouzdani, a mi svakako savetujemo da prilikom kupovine avio karte budete ulogovani tamo, odnosno napravite nalog. Ovde možete biti i fleksibilni po pitanju datuma, pa staviti u nekom rasponu da bude polazak i isto tako i povratak.

Ako još niste sigurni gde možete povoljno, nastavite da čitate tekst i otkrićemo sve destinacije do kojih može povoljno. 

U pretagu ispod možete unetikao mesto polaska Niš, a povratka Anywhere i onda pretažiti opcije.

Do kojih destinacija i kojim danima možete leteti iz Niša?

Za vreme letnje sezone možete direktnim letom iz Niša stići na Krf, a povratna avio kartu platiti već od 50€ ako odaberete da letite petkom ili nedeljom, kako je najavljeno za narednu sezonu.

Do Malte takođe postoji direktan let iz Niša, povratne avio karte mogu da se kupe od 60€ pa naviše, a kako bi prošli što povoljnije tražite letove koji su ponedeljkom i subotom jer tada leti low cost avio kompanija u periodu od novembra pa do aprila 2024. Cena naravno zavisi i od termina, sezone, popunjenosti aviona i mnogo drugih faktora.

Let na relaciji Niš – Beč isto može da se pronađe povoljno pa ako planirate da idete avionom do Beča jeftine letove tražite za sredu i nedelju, a nekim mesecina, kao na primer u decembru, ima i letova subotom.


Let na relaciji Niš – Stokholm isto može da se pronađe povoljno ali samo do kraja oktobra jer se na žalost, od novembra ukida let Ryanair-a na ovoj relaciji.

Za let Niš – Bazel/Miluz/Frajburg jeftine avio karte tražite utorkom, četvrtkom i subotom. Ovaj aerodrom se nalazi na tromeđi ovih gradova, pa je odlična opcija za odlazak u Bazel u Švajcarskoj, Kolmar i Strazburg u Francuskoj ali i Frajburg u Nemačkoj.

Ukoliko planirate da iz Niša letite u Dortmund isto možete da pronađete povoljne avio karte, a iste je najbolje tražiti za letove utorkom i subotom.

Ukoliko biste išli do Minhena odnoso Memingena, takođe iz Niša postoji direktna avio linija, a najpovoljnije karte su ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom.

Letovi Niš – Malme mogu da se nađu ponedeljkom i petkom, ali letovi idu samo do kraja oktobra i posle toga ih ne možete pronaći.

Takođe često iz Niša mogu da se nađu povoljni direktni letovi do Istanbula, nema pravila što se tiče dana pa ispod možete upisati kada želite da idete i probati da taj dan ili par dana pre i posle pronađete povoljnu avio kartu.


Ovo su predlozi jeftinih direktnih letova iz Niša, a kako će vam verovatno trebati i smeštaj, za koju god od ovih destinacija da se odlučite, ostavljamo ispod pretragu gde isti možete pronaći i rezervisati.

Nije loše znati da ovde ukoliko se odlučite da pored grada u koji letite obiđete i okolinu i odete do nekog od simpatičnih gradića u blizini, na pretrazi ispod možete naći i kupiti karte za prevoz.

Uvek savetujemo da se šetate gradom i upijate energiju, upoznajete ljude, vidite znamenitosti, ali i da mesta koja vas više interesuju obiđete i detaljnije, uđete u muzeje, odete na ture… Ovde možete pronaći neke od tura za izabrani grad, a u dosta slučajeva je jeftinije turu rezervisati online nego na licu mesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *