Povoljnim letom WizzAir-a do egzotike

Od pre par meseci WizzAir je ubacio nove letove iz Budimpešte, ali i iz Abu Dabija, pa sada možete stići do Saudijske Arabije, Maldiva, Šri Lanke.

Jeftini i povoljni letovi su kod nas na sajtu zastupljeni već više od 5 godina, a bez obzira što nismo izvestili ranije i među mnogim putnicima se ova vest brzo raširila. Pored toga shvatili smo da mnogi još uvek ne znaju za ove povoljne avio karte do dalekih destinacija, pa smo osetili potrebu da to podelimo.

Iz Budimpešte Wizzairom možete leteti do Hurgade, Madeire, ostrva u Atlantiku koje pripada Portugalu, Saudijske Arabije (gradova Dammam, Jeddah, Riyadh).

Iz Dubaija možete pronaći povoljne letove za Maldive, Aleksandriju, Muskat i Salalu u Omanu, Šri Lanku…

Iz Abu Dabija možete leteti za Bahrein, Aleksandriju, Maldive, Muskat i Salalu u Omanu, a takođe i Šri Lanku.

Iz oba emirate možete leteti i do Saudijske Arabije, koja postaje sve popularnija truristička destinacija, pa možete napraviti neko kružno putovanje, ali možete i do ove države leteti direktno iz Budimpešte.

Pre posete ovih država raspitajte se oko vize.

Ako odlučite da idete u Oman, kod nas na blogu možete pročitati kakav smo mi utisak poneli iz ove zemlje i kako su se ljudi ophodili prema nama. Oman je zemlja neverovatnih ljudi.

Ako se odlučite da putujete na Šri Lanku u ova tri blog posta smo podelili svoje utiske iz te zemlje.

Šri Lanka – 1. deo, Šri Lanka – 2. deo i Šri Lanka – 3. deo

U ovom blog postu srušili smo i mit da je Dubai skup grad i napisali kako možete da organizujete samostalno putovanje tamo.

Kako pronaći povoljnu kartu?

Povoljnu avio kartu možete potražiti direktno na sajtu wizzair-a ali ako znate datume kada želite da idete i kod nas na ovoj pretrazi možete probati da je nađete.

Kod nas na sajtu možete pronaći i smeštaj, transfere, auto, ulaznice za muzeje i organizovane ture, a najbolje da sve to pogledate u blog postu “Kako saostalno organizovati jeftino putovanje?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *