Popust na krstarenje

Iskusite putovanje kruzerom i iskoristite popust

Nakon nekoliko godina želje da probamo ovakav vid putovanja konačno se to i ostvarilo ove godine. Ranije smo mislili kako je to skupo, nedostižno i rezervisano samo za jako bogate i samo smo maštali o tome. Onda smo, kada smo krenuli da putujemo intenzivno i videli da putovanje avionom i avio karte nisu više skupe i nedostižne, shvatili da i putovanje kruzerom ne mora biti skupo i da postoje razne opcije.

Popust na krstarenje

Popust za putovanje kruzerom koji smo vam obezbedili nije vremenski ograničen, tako da ga možete iskoristiti kad god da želite. Izaberite neko od krstarenja iz ponude koju ima Allegra i uz kod DVA_RANCA dobijate popust od 5% na individualna i 10% na grupna krstarenja. Potrebno je da samo prilikom rezervacije napomenete da imate kod za popust.

Pre nego što smo se ukrcali na naše prvo krstarenje imali smo mnogo pitanja na koja nismo mogli da pronađemo odgovore, pa smo zato odlučili da nakon što smo skupili sve informacije i stekli iskustvo napišemo detaljan vodič za krstarenje koji možete videti ovde.

Ono što smo podelili u tekstu koji smo linkovali gore je i to da smo u saradnji sa agencijom Allegra krstarenja omogućili određeni popust, pa ga izdvajamo i ovde u posebnom blog postu kako bi bio lakše vidljiv i kako biste u bilo kom trenutku mogli da ga iskoristite.

Javite nam kako ste se proveli na krstarenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *