KRUZER – 289€ 6 DANA – ITALIJA, ŠPANIJA I FRANCUSKA

Danas imamo jednu nesvakidašnju i vrlo interesantnu ponuda na sajtu.

Krstarenje smo predlagali nekoliko puta do sada, a pošto nismo davno a naišli smo na ovu ponudu hteli smo da podelimo informaciju sa svima koji bi voleli da dožive čari kruzera. Po ceni od 289€ za 6 dana možete obići par gradova u Italiji, Španiji i Francuskoj i iskusiti nešto drugačije. U cenu je uključen pun pansion, a nije prevoz do i od mesta ukrcavanja.
Ukrcavanje je 13. novembra u Đenovi, odakle se ide do Majorke, Barselone i Marseja na kraju se 18. 11. vraća u Đenovu gde se putovanje i završava.

Za sve detalje vezano za brod, samu plovidbu, detaljniji raspored kao i rezervaciju krstarenja kliknite na dugme ispod.

Pošto nekako treba i stići do i od Đenove, ispod možete da potražite najbolje opcije avio karata.

Prevoz po Italiji

Jedna od opcija je i ta da letite do Milana tačnije Bergama, jer dotle često može da se nađe jeftina avio karta, pa da vozom ili autobusom stignete do Đenove. Na pretrazi ispod možete pronaći veoma povoljne karte za vozove i autobuse, a mi predlažemo vozove, jer su brži. Ako imate dovoljno vremena možete taman iskoristiti da obiđete i Milano ili Bergamo ako niste bili.

Prtljag

Ukoliko se odlučite da lettie low cost avio kompanijom vodite računa o prtljagu, jer je u cenu uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm), pa ukoliko vam on nije dovoljam biće potrebno da doplatite za malo veći kofer ili ranac. Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftina putovanja i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena krstarenja je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane kompanije koja je organizator i sajt dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ili kruz kompanija imaju neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *