Preporuka za parking na aerodromu – kako da uštedite?

Nesvakidašnje predele sa dalekih destinacija kao što su Tajland, Maldivi, Dubai, Oman, Zanzibar, zemlje Južne Amerike i mnogo čega drugog, više niste osuđeni da gledate preko fotografija i na profilima popularnih influensera na društvenim mrežama.

Pored egzotičnih destinacija, posebno su postale dostupne i atraktivne destinacije širom Evrope, do kojih uz low cost kompanije možete doći za svega nekoliko desetina evra po putniku, a o svemu tome kod nas na sajtu vas često obaveštavamo. Dajemo vam savete kako da organizujete povoljno putovanje, ali i konkretne informacije kada su neke avio karte po super povoljnim cenama. Mi nismo agenti za putovanja, kao što znate, ali vam naši saveti pomažu da se samostalno organizujete. 

Osim samih upita za putovanje, mnogo puta smo od putnika, koji koriste naš sajt da se organizuju i prate preporuke, čuli da imaju nedoumicu da li do aerodroma ići svojim vozilom i da li ga ostaviti na nekom od parkinga blizu aerodroma.

Kako i sami u poslednje vreme sve češće letimo sa aerodroma u Beogradu nama je najelegantnije da dovezemo auto, parkiramo ga i da nas preface do aerodroma. 

Zato smo rešili da vam preporučimo parking na aerodromu koji i sami koristimo već neko vreme, ali i najjeftiniju opciju udaljenu samo par minuta od glavnog terminala, a ne pripada skupom zvaničnom parkingu aerodroma.

Rezervaciju obavite brzo i lako, a u nastavku pogledajte koje još pogodnosti nude.

Koliku cenu možete očekivati na privatnom parkingu?

Kupili ste avionske karte, rezervisali smeštaj i kompletno pripremili putovanje, ali nema ko da vas vozi do aerodroma. Morate da zovete brata, teču, drugara ili nekog drugog, a često su letovi rano ujutru ili kasno uveče.

Posedujete i sopstveno vozilo, samo vam treba vozač… 

Rešili smo da vam skratimo ove muke i preporučimo najbolji i ujedno najjeftiniji parking u blizini aerodroma Nikola Tesla. Za razliku od parkinga aerodroma, savetujemo vam da odaberete privatan parking zato što će vaše vozilo tokom celog putovanja ovde biti bezbedno i to po sjajnim cenama, a pored toga vi ne morate da čekate dugo da vas neko od parkinga odveze do aerodroma, nego čim se parkitate, uđete u kombi i za 2-3 minuta ste kod terminala. 

Foto – pixabay

Cena parkinga na aerodromu je izuzetno pristupačna za džep svakog putnika, dok na linku možete pogledati koliko će novca biti potrebno da se izdvoji u odnosu na broj dana za čuvanje vašeg vozila. Ukoliko nemate dovoljno keša kod sebe ili ne želite da ga trošite pred put, parking možete uplatiti MasterCard, Maestro, VISA i DinaCard platnim karticama.

Pored povoljne cene, ukoliko vozilo na privatnom parkingu ostavite nakon 22:00h ili ako ga pokupite do 02:00 ujutru, taj da vam neće biti obračunat.

Sada se putovanje na daleke destinacije i prevoz do aerodroma još više isplate, a imaćete potpuni komfor i manje muka oko organizacije. 

Mi smo na naše putovanje koje će trajati mesec dana parkirali kampera, kako ne bi razmišljali i kako nam to ne bi bilo dodatna briga na putovanju. Stoji tamo, znamo da je u dobrim rukama i da je siguran. Uvek bismo se odlučili da auto ostavimo na ovom parkingu nego da ostane na parkingu ispred zgrade bez ikakvog nadzora. 

Kako obaviti rezervaciju?

Pored povoljnih cena, još jedna od pogodnosti koja se nama dopala jeste i veoma praktičan način rezervacije, a možete je obaviti online za svega nekoliko minuta.

Rezervacija za privatan parking u blizini aerodroma obavlja se popunjavanjem formulara koji se nalazi na linku, gde ćete ostaviti sve potrebno podatke. Naravno, pored online rezervacije, možete ih pozvati na broj telefona: +381 64 0805876, pa ovde postaviti i dodatna pitanja, ukoliko ih naravno imate.

Postoji i treća opcija, a to je slanje SMS, WhatsApp, Viber ili e-mail poruke, tako da su vam sve opcije otvorene.

Nama je, a verujemo da će i vama posebno značiti to što se rezervacija obavlja brzo i efikasno, za svega par minuta, dok su zaposleni na privatnom aerodrom parkingu maksimalno ažurni po pitanju svih povratnih informacija.

S obzirom na velike kapacitete po pitnaju parking mesta, verujemo da će biti mesta za vas bilo kada, ali je svakako preporuka da rezervaciju obavite nekoliko dana unapred.

Zašto odabrati privatni parking?

Ukoliko ste rešili da prevoz do aerodroma bude vaš lični automobil i da ga ostavite na privatnom parkingu na čuvanje, sigurno se pitate kolika je udaljenost do glavnog terminala aerodroma Nikola Tesla, kao i koliko će vam vremena biti potrebno.

Verujemo da ne biste želeli da gubite vreme pri dolasku do aerodroma nakon parkiranja vozila, još kada na to dodate kompletan prtljag…

Uz rezervaciju mesta, potpuno besplatno dobijate i uslugu transporta za vas i vaš prtljag do glavnog terminala. Privatan parking koji vam i sami preporučujemo se nalazi na adresi Put za aerodrom bb i to u pravcu ka beogradskom naselju Surčin. Lako ćete ga prepoznati po ovom logou na slici ispod. 

Zaposlenima u privatnom parkingu je potrebno svega 1-2 minuta vožnje da vas transportuju sa svim stvarima, što vam dodatno štedi vreme putovanja, ali ga i olakšava.

Za razliku od toga, ukoliko se odlučite za parking Aerodoma Nikola Tesla, pitanje je da li ćete zbog gužve naći mesto, a čak i da ga ima, sledeće pitanje jeste koliko će biti udaljeno od terminala. Ovo vam nikako ne ide na ruku kada ste u žurbi pred putovanje i kasnite na let, što mi kao iskusni putnici možemo potvrditi, nije retkost.

Takođe, vaše prevozno sredstvo će tokom putovanja biti pod budnim okom nadzornih kamera 24h svakog dana. Čak i ako dođe do nekih nepredviđenih okolnosti i nešto se desi automobilu, osiguranje pokriva štetu.

Uplaćivanjem parkinga dobijate i besplatno osiguranje vozila!

Privatni Aerodrom Parking je bio i naš odabir za nekoliko putovanja, kada smo do aerodroma išli sopstvenim prevozom, a od početka godine već 3. Put je tamo, ovog puta kamper. Za vas smo istakli sve one pogodnosti koje ovaj parking nudi i naša je topla preporuka da upravo oni budu bezbedno mesto za vaš automobil tokom putovanja.

Pored toga, naš sajt će vam biti, kao i do sada od pomoći kada se radi o organizaciji povoljnog putovanja, kod nas možete pronaći avio kartu, smeštaj, ali i ture u nekim gradovima, a naši putopise i savete sa putovanja će vam olakšati putovanje.

2 komentara

  1. Ja koristim samo privatne parkinga na aerodromu NIkola Tesla. Odnos cena blizina i sigurnost mi najviše odgovara. P11 je jefitiniji ali daleko, ostala parkinzi su bliže ali preskupi, a posebno garaža. Čakam da eventualno otvore privatnu garažu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *