WizzAir ima danas 15% popusta

Danas nam je stigao mejl od WizzAir-a da, zbog nacionalnog praznika u Mađarskoj, daje 15% popusta na sve letove iz i u Budimpeštu i Debrecen. Ako znate da je WizzAir mađarska avio kompanija onda vas i ne čudi što je ovaj gest baš danas. Ovo je idealno vreme da planirate prolećno putovanje, a s obzirom da iz Budimpešte ima toliko zanimljivih destinacija nadamo se da ćete naći nešto za sebe.

Popust traje ako avio karte kupite preko sajta ili aplikacije danas do 23:59 i pritom važi za sve letove koji se završe do 30. juna.

Srećno u pronalaženju avio karata i pogodne destinacije, a mi delimo info kako organizovati povoljno putovanje i kako pronaći povoljan smeštaj.

Kako pronaći smeštaj?

Nije na odmet znati da ovde možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova kao što su Booking, Agoda, ZenHotels, Trip.com i drugi i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo.

Kako samostalno organizovati povoljno putovanje?

Ako još niste skupili hrabrosti da samostalno organizujete putovanje i to vam je bauk, delimo sa vama ovaj blog post koji će vam pomoći u tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *