Leteli smo za 0.02 € novom avio kompanijom, Level. Evo kako je to izgledalo.

Ko nas prati zna da smo nedavno objavili stvarno neralno jeftine avio karte iz Beča za Pariz i London. Cena je bila 0.02€ za povratnu avio kartu. Mnogi su mislili da je u pitanju prevara, pa nisu ni odreagovali, mnogi su pokušali da kupe karte ali nisu uspeli zbog prevelike posete sajtu i pucanja servera, ali mi smo bili uporni i uspeli smo. Uverili smo se da nije u pitanju prevara nego samo dobar marketing. Avio kompanija je pustila mnogo letova za 0,01€ po pravcu i time skrenula neverovatnu pažnju na sebe, stvorili wow efekat na društvenim mrežama i učinili tu vest viralnom. Veoma brzo se raširila vest i to im je bio mnogo bolji potez nego da su dali ogromne količine novca za marketing i neke standardne cene karata.

Pored tih destinacija koje smo objavili Level je imao i letove za Alikante, Valensiju i Barselonu. Mi smo leteli za Valensiju i prijatno iznenađeni ovom avio kompanijom odlučili da sa vama podelimo ovu vest.

Avion je bio Airbus A321 nešto veći od onih sa kojima smo do sada leteli preko Wizzaira, Easyjeta i Ryanaira. Avion je bio veoma komforan i udoban, a osoblje veoma ljubazno. Nije slučaj da kao kod wizza i ryana, stalno neko prolazi i prodaje hranu, piće, parfeme, greb greb kartice i slično. Za nešto više od dva sata koliko traje let prošli su svega dva puta i ako ih je neko pozvao i zatražio da kupi nešto došli bi. Sletanje skoro da i nismo osetili, ali ovo sve zavisi od pilota do pilota.

Treba iskoristiti početak rada ove avio kompanije i naći povoljne letove. Iz Beča možete leteti na nekoliko evropskih destinacija, dok iz Barselone za Buenos Aires, Los Anđeles, Okland i Boston možete naći povoljne letove. Takođe povoljne letove možete naći i iz Pariza za Montreal, Guadalupe, Martinque i New York.

U ovoj avio kompaniji ako idete samo sa ručnim prtljagom možete poneti kofer 55x40x20 i jedan ranac za laptop.

Slika iz našeg aviona

Slika iz nekog od aviona za dalje destinacije.

Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe na njihovom sajtu ili očekujte

predloge kod nas.

3 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *