Avio kompanije koje nude jeftine avio karte iz Beograda

U ovom blog postu ćete na jednom mestu imati prilike da vidite sve low cost avio kompanije kod kojih možete da nađete jeftine avio karte, kao i destinacije na koje lete iz Beograda.

Mi se, kao što i znate bavimo pretraživanjem povoljnih letova i smeštaja i to objavljujemo na ovom našem sajtu. To nam je hobi i ne radimo kao agenti putovanja još uvek, al’ nikad se ne zna. 🙂 Za sada se svakodnevno trudimo da pronađemo neki jeftin let i objavimo ga.

Sajt je nastao zbog toga što smo mi uglavnom pravili neke jeftine kombinacije za naša putovanja i odlučili da to podelimo sa što većim brojem ljudi. Nakon ovih godinu i po dana, broj mesečnih poseta stalno raste i zato vas molimo da imate razumevanja ako je u nekim delovima dana sajt malo sporiji. Zbog velike posete gledaćemo da u narednom periodu imamo što više korisnih objava i pored ovih standardnih dnevnih ponuda da imamo i što više korisnih saveta. Pregledajte malo i stare postove, jer i tamo možete naći svakako nešto zanimljivo.

Jeftine avio karte je moguće kupiti za razne destinacije, a o tome na koji način možete uštedeti pisali smo u ovom blog postu. S obzirom da je vreme jeftinih letova već uveliko došlo, prava šteta bi bila ne iskoristiti to i ne putovati. Putovanja nikad nisu bila jeftinija. Mi vam dajemo predloge gde možete otići za što manje para. Za neke bliže destinacije avio karte su stvarno jeftine, dok gledamo i da za dalje destinacije tražimo povoljne kombinacije i objavimo informacije o njima. Nekada nađemo putovanje van sezone, ali su cene dosta niže.

Ovde možete potražiti jeftine avio karte i smeštaj

Jeftini letovi iz Beograda

Svakodnevno tražeći letove naišli smo na razne low cost kompanije, koje nisu toliko popularne kao Wizz Air i Ryanair, i objavljivali jeftine letove i sa njima. Jednu od njih, Level smo i mi probali letos kada smo išli u Španiju iz Beča za samo 0,02€. Nažalost Level još uvek ne leti iz Beograda, ali u ovom postu ćemo nabrojati kompanije koje lete iz Beograda i na koje destinacije možete stići direktnim letom.

WizzAir – Larnaka; Pariz; Bazel; Dortmund, Hanover, Baden-Baden, Memingen; Malta: Ajndhoven; Geteburg, Malme, Stokholm i London.

EasyJet – Bazel, Berlin i Ženeva.

Transavia – Amsterdam.

Vueling – Barselona.

Aegean – Atina.

Atlasglobal – Istanbul.

Pegasus – Istanbul.

Norwegian – Oslo.

2 komentara

  1. Ovaj clanak mi je izuzetno koristan, otkad ste ka izbacili drzim ga sacuvanog i od tad svaki put kada negde putujem prvo pregledam sve navedeno ovde. Svaka cast za clanak i za stranicu generalno, revnosno pratim svaki post i pretrazujem karte preko vas. Veliki pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *