Danas Wizz ima 30% popusta na pojedine letove

Danas 17. decembra je dan jeftinih avio karata, mada ako pratite nas i drugi dani su takvi. 🙂 Delimo sa vama info da danas imate popuste od 30% na pojedine letove koji se završavaju do 26. marta. Sve informacije se nalaze na sajtu WizzAir-a, morate pretražiti neku željenu destinaciju i videti u kojim terminima ima avio karata sa popustom. Ako ste kao i mi u fazonu da putujete tamo gde iskrsne neka povoljna avio karta, mi smo pronašli za vas neke destinacije koje su na popustu.

Predlog 1 – Jeftina avio karta za Bazel iz Beograda – samo 26€

Leti se za aerodrom Basel-Mulhouse-Freiburg koji je u Francuskoj, na samoj granici sa Švajcarskom i odatle je dobra opcija da se obiđe i Bazel i Kolmar. Zbog kovid mera vodite računa o uslovima za ulazak u Francusku.

Ova cena od 26€ za povratnu avio kartu

Smeštaj u Bazelu

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj ili u Kolmaru, a možete i u Mulhausu odsesti i onda jedan dan otići na izlet u Bazel, a jedan u Kolmar. Kako god da iskalkulišete da vam je bolje.

Ako vas interesuje cena prevoza od Mulhausa do Bazela ili Kolmara najbolje da pogledate na pretrazi ispod.

Predlog 2 – Povratna nerealno jeftina avio karta iz Budimpešte do Akabe (Jordan) – SAMO 10€

Pre neki dan smo objavljivali već povoljan let za Jordan, ali tada je bio u drugom terminu. Sada je od 27. januara do 3. februara, a sve detalje videćete klikom na dugme ispod. Ako želite da vidite još korisnih informacija vezanih za Jordan, to možete OVDE.

Predlog 3 – Jeftine avio karte za Španiju iz Temišvara – SAMO 33€
Barselona | Madrid | Valensija

U Barselonu se leti 1. a vraća 6. marta, a sve detalje vezane za ovaj let imate OVDE.

U Madrid se ide 18. do 25. februara. i u tom periodu je ova jeftina avio karta čije detalje možete videti OVDE.

Valensija od 20. do 24. marta može biti lako dostupna destinacija ako odlučite da letite iz Temišvara, a i cena za ovu destinaciju je samo 33€. Sve detalje za kartu videćete OVDE.


Cene avio karte koje smo predložili ne uključuju dodatni prtljag i spram onoga koliko ostajete i koliko vam je potrebno uplatićete najbolju opciju. Sedište, hranu i ostale stvari ne morate da doplaćujete, ali samo vodite računa da se čekirate na sajtu pre leta, čim se ta opcija otvori i postane besplatna (24h ranije).

*Napomena – najbolje da pre kupovine karte napravite nalog ili se prijavite ako ga već imate.

Rančevi u koje se lako upakujete i prođete onaj osnovni prtljag u avionu možete potražiti ovde klikom na sliku ispod. Holandski kvalitet i dizajn. Mi smo oduševljeni i preporučujemo svima.

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uglavnom dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih prohteva, plaćate dodatno.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *