20€ povratna avio karta iz Beograda za Kipar, Nicu, Hamburg, London…

Povratna avio karta za 20€ iz Beograda može da se nađe u martu za Dortmund, Hamburg, Malme, Stokholm, London i Nicu i za Larnaku.

Za svaki grad smo pronašli makar jedan termin u martu po ovoj ceni, a pre nego što vam otkrijemo više detalja, da napišemo i da u okviru ovog teksta imate i opciju gde lako možete da pretražite smeštaj, kao i da nađete izlet i neku zanimljivu turu.

Cena od 20€ se odnosi na sve one koji su članovi WizzAir discount kluba, a isti možete doplatiti u toku procesa kupovine avio karte.

***Napomena: Kada kliknete na datum otvoriće vam se naša pretraga i veća cena iz razloga što naša pretraga ne obračunava popust i kada kliknete na dugme kupi bićete redirektovani na sajt WizzAir i tamo se ulogovati ili ako vam je lakše u ovom slučaju idite na sajt WizzAira direktno.

Do ovih gradova možete povratnu avio kartu naći za 20€ iz Beograda

Povratne avio karte za Nicu po ceni od 20€ možete naći u terminu od 6. do 10. marta.

Za neke druge gradove, koje smo pobrojali dole možete pronaći i povratnu avio kartu po istoj ceni u više termina, a evo ispod i detalj sa sajta wizzair-a da se i sami uverite u cenu.

Dortmund – Povratna avio karta

Za Drotmund možete takođe pronaći povoljne povratne avio karte po ceni od 20€ u nekoliko termina tokom marta, a pored ovih predloženih tu je još nekoliko njih.

Povratna avio karta za Hamburg

Hamburg isto možete posetiti povoljne, a povratnu avio kartu u martu platiti samo 20€.

Ovo su neki od termina:

London iz Beograda za 20€ povratna avio karta

Do Londona možete stići baš jeftino pod uslovom da imate vizu. Ako imate vizu ova info možda već i znate, ali svakako nije na odmet ponoviti. Tokom skoro celog marta povratnu avio kartu za London možete kupiti za 20€ ukoliko imate WizzAir discount članstvo, a mi predlažemo par termina.

Malme iz Beograda

Malme takođe možete posetiti u martu, a avio kartu ćete platiti 20€ ukoliko ste član WizzAir discount kluba i idete u određenim terminima. Malme je odličan da iskombinujete pored njega i Kopenhagen. Cena bez članstva je 29€.

Stokholm je još jedan grad do koga iz Beograda imate povoljnu povratnu avio kartu

Do Stokholma takođe često bude povoljnih avio karata, a sada ako imate Wizz članstvo za popust možete u terminu od 23. do 28. marta kartu platiti 20€, a ako nemate 27€.

Kipar odnosno Larnaka su još jedno mesto za koje možete naći povratnu avio kartu iz Beograda za manje od 20€

Tokom marta postoji nekoliko termina kada možete pronaći jeftinu avio kartu za Kipar, a ovo su neki od njih:

Kako da lako sami organizujete putovanje na neku od ovih destinacija?

S obzirom da u svakom tekstu objavimo kako možete lako da organizujete samostalno putovanje na neku destinaciju podelićemo i ovde neke od osnovnih linkova, a detaljan tekst o tome možete pronaći na ovom linku.

Smeštaj

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije. Vi ovom pretragom možete postići nižu cenu, ali i podržati naš rad.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo da možete i ovde to da uradite, što je takođe win-win kombinacija i za vas i za nas.

Šta sve videti na ovim destinacijama?

Najbolji način da upoznate grad je da se šetate, pričate sa ljudima, probate hranu na lokalnim mestima, odete na periferiju, na pijacu, ali i da budete deo neke organizovane ture. Najbolje i najpovoljnije ture možete pronaći na GetYourGuide-u, a dovoljno je da unesete ime grada u koji idete i sajt će vam izlistati neke sjajne i nesvakidašnje predloge.

Prevoz

Na pretrazi ispod možete pronaći veoma povoljne karte za vozove i autobuse i tako se kretati između gradova dok ste tamo. Mi predlažemo vozove, jer su brži i na taj način pored grada u koji letite možete obići i još neki okolni.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *