Povratne avio karte za do 34€

Danas je crni petak, a naš savet je da se ne gurate u tržnim centrima, jer po ceni jednih pantalona možete kupiti povratnu avio kartu. Mnogo je povoljnih opcija za letove i putovanja, a mi smo pronašli ovih par destinacija za koje su povratne avio karte do 34€. Cene su sa svim taksama, sa uključenim ručnim prtljagom 40x30x20cm, a više detalja o prtljagu je ispod.

Takođe danas smo našli i Abu Dabi za 101€ iz Beograda, kao povratnu avio kartu za nekoliko mesta u Grčkoj.

Ispod su izlistane destinacije na koje se putuje, gradovi iz kojih se leti, cena za povratnu avio kartu i u kom terminu se ide, a za više detalja o kartama kliknite na linkovan tekst. Mnoge varijante imate u više termina, pa ako vam ovaj ne odgovara nakon što vam se otvori rezultat pretrage promenite datume i vidite onda cenu.

Takođe ako vam je potreban smeštaj, ture, izleti, prevoz između gradova, rent a car… u prvom pasusu smo linkovali tekst koji smo danas objavili i u kom možete pronaći popuste za sve navedene stvari.

Ukoliko su se cene promenile ili želite da pronađete karte do neke druge destinacija, to možete u pretrazi ispod.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *