Abu Dabi 101€ povratna avio karta iz Beograda

Danas je popust u WizzAiru i mnogim avio kompanijama, pa tako možete naći svašta povoljno, a mi ćemo u toku dana objaviti nekoliko letova. Ima letova za 20ak i 30€ za pojedine destinacije i danas ćemo i njih objaviti, ali prvo, jednu destinaciju na kojoj možete malo da se zgrejete tokom zime, a zo je Abu Dabi za koji može da se nađe avio karta po veoma pristojnoj ceni. Mi smo u jednom terminu pronašli za 101€ u periodu od 27. januara do 3. februara.

U okviru svih naših postova u kojima dajemo informacije o avio kartama su i informacije o smeštaju, prevozu, izletima, a takođe ako prođete početnu stranu na našem sajtu imate dosta linkova koji će vam pomoći da samostalno organizujete putovanje i prođete povoljno.

foto – pixabay.com

Kako stići od Abu Dabija do Dubaija?

Najpovoljniji način za to je autobusom, a skoro je ubačena direktna linija od aerodroma u Abu Dabiju do Dubaija i sve detalje možete pronaći OVDE.

Smeštaj u Dubaiju i Abu Dabiju

Dubai stvarno pruža razne opcije za smeštaj, od skupih, nezamislivo skupih, povoljnih hotela, pa do jeftinih hostela i hotela.

Naš savet je da budete na metro liniji ako je nekako moguće, jer ćete se brže kretati, mada nije isključeno da ćete morati da platite nekad i taksi ili idete busom. Shvatite da je sve jako udaljeno i da je koliko god vam nešto delovalo blizu na mapi, sigurno nije. Zato je nama bila bitna blizina metro linije. 

Ovde ostavljamo i opciju da samostalno pretražite smeštaj, a možete nakon pretrage sortirati i po popustu, ceni i ostalim opcijama. 

Kako bismo vam dočarali udaljenosti. Mi smo bili u nekom hostelu u dvokrevetnoj sobi sa kupatilom na 2.2km od Burj Kalife, a odmah pored Muzeja Budućnosti, dok je Dubai marina bila na 25km od našeg smeštaja. Izmerite razdaljine na Google mapi kada gledate smeštaj i vodite računa da prevoz bude blizu.

Šta obići u Dubaiju?

Dubai pruža mnogo toga, od popularnih turističkih atrakcija za koje je potrebno platiti ulaz, do stvari koje možete besplatno da obiđete. Sve građevine spolja možete besplatno obići i fotografisati se tu, a još neke savete šta obići ćemo ostavili i u posebnom tekstu “Da li je Dubai skup?“. 

Ovde ispod na banerima vam izdvajamo neke od izleta i atrakcija koje možete obići, a za iste možete kartu kupiti i unapred online. Takođe možete karte za neke atrakcije pogledati i ovde.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *