Popusti za putovanja – Black Friday

Danas sa vama delimo nekoliko stvari koje su na popustu u narednom periodu. Možete ostvariti popust na prevoz, smeštaj, iznajmljivanje auta, izlete, odlaganje prtljaga, esim karticu sa internetom i još neke stvari, a u tekstu ispod su svi detalji. Bitno je da rezervišete ove stvari sada u narednih nekoliko dana, a možete putovati do kraja sledeće godine.

Popust na smeštaj

Ono što nam treba skoro uvek kada putujemo je smeštaj, a na booking.com su u narednih 5 dana sniženi mnogi smeštaji do 30%. Klikom na dugme ispod videćete koji su sve smeštaji trenutno na popustu, povodom crnog petka, pa ako planirate uskoro negde da putujete iskoristite ovo.

Takođe ako biste da boravite u hostelima onda možete da vidite ponudu na popustu OVDE.

Prevoz između gradova, vozovi, autobusi, brodovi

Ako stignete u neki grad avionom trebaće vam transfer do grada, ali takođe i ako putujete između gradova i za to će vam trebati prevoz. Mi izdvajamo dve opcije koje su na popustu i koje možete koristiti do kraja meseca, odnosno 15. decembra.

Prvi je GetTransfer, a drugi je Omio koji je već dobro poznata pretraga.

Ukoliko želite da iskoristite 10% na prevoz preko Omia. koji vai do 30.11. treba samo da klikom OVDE ukucate kod BF23 i možete kupiti karte po sniženim cenama.

Popust na avio karte

Danas tokom crnog petka mnoge avio kompanije imaju popust, a evo i nekih od njih:

  • WizzAir
  • Ryanar
  • EasyJet
  • Vueling

Popusti za crni petak će verovatno biti produžen i tokom vikenda, a za neke od ovih stvari u postu i do kraja meseca.

Internet i esim na popustu

Pored roming dodatka, kupovine sim kartice u nekom mestu, mi preporučujemo i esim karticu, a za to je definitivno najbolja ova opcija koja je sada i na popustu od 15% AirAlo uz kod NOV15. Popust za Black Friday važi do kraja novembra.

Ostavite prtljag povoljnije nego pre

Uvek je bolje kada obilazite neki grad da odložite prtljag pre prijave u smeštaj ili posle, ako nemate tamo gde da ga ostavite. Najbolji za to je Radical Storage, a sve detalje imate klikom na link iz kod RS_BF23 možete ostvariti popuste koji važe do 15. decembra.

Popust na rent a car

Iznajmljivanje auta je nekada najbolja opcija za kretanje između gradova, a sada možete ostvariti popust i za to. Sve detalje možete videti klikom na dugme ispod.

Popust na ture i izlete

Isto kao i kod smeštaja ovde su brojni izleti i ture na popustu do čak 50% širom sveta, a sve detalje koje su ture i u kojim gradovima u pitanju možete videti klimom na dugme ispod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *