Iznajmljivanje kampera širom Evrope za samo 1€

Ne ovo nije jedan od onih clickbait naslova, pod uslovom da ste požurili i da je ponuda i dalje aktuelna, jer ovakve ponude brzo odu. Ovo je objava slična onoj koju smo imali na početku kada smo krenuli sa sajtom. Zamislite da od Lisabona do Malage možete da se vozite kamperom i obilazite sva ta neverovatna mesta i plaćate samo 1€ po danu?

U čemu je fora? Kako kamper može da bude samo 1€ dnevno?

Caka leži u tome da je potrebno vratiti kampere sa nekoliko raznih lokacija po Evropi u njihove bazne stanice i zato je cena 1€. Naravno spram kilometraže i agencije koja iznajmljuje kampere imate od 2 do 4 dana po ovoj ceni nakon čega plaćate dnevnu rentu od oko 70€. Tu je naravno i depozit, kao i prekoračenje propisane kilometraže. Bilo kako bilo, ovo je povoljnije nego da ih negde iznajmljujete, jer imate par dana praktično besplatno. Odlična prilika da iskusite čari kampovanja. Sve detalje imate klikom na dugme ispod.

Avio karte do destinacija odakle vozite kampere

Nekako je potrebno stići i do tačke odakle treba krenuti na put kamperom, kao i vratiti se nazad, a avio karte do tih destinacija možete pronaći na pretrazi ispod.

Smeštaj, muzeji i slično

Za putovanje kamperom poslužiće vam aplikacija park4night da nađete mesta gde da se parkirate, a ako ćete nakon vraćanja ili pre nego što pokupite kamper da budete u još nekom gradu onda će vam trebati smeštaj i zato kao i u svakom postu do sada ovde su i opcije gde možete da pronađete smeštaj, ture i izlete, kupite ulaznice za muzeje, karte za bus i za voz između gradova i opcije za transfer od i do aerodroma .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *