1€ dnevno iznajmljivanje KAMPERA po Evropi

Već nekoliko puta smo imali ove objave, ali ovog puta je ponuda mnogo veća.

Ako ste želeli nekada da iskusite kako to izgleda putovati kamperom ovo je možda odlična prilika, jer ga sada možete iznajmiti prilično povoljno. Prvih nekoliko dana plaćaćete samo po 1€ dnevno, dok ukoliko ostajete duže plaćate iznos od 70 do 100€.

U čemu je fora da se tako povoljno iznajmi kamper?

Caka leži u tome da je potrebno vratiti kampere sa nekoliko raznih lokacija po Evropi u njihove bazne stanice i zato je cena 1€ po danu za prvih 2 do 14 dana u zavisnosti od razdaljine između gradova. Naravno spram kilometraže i agencije koja iznajmljuje kampere imate nekoliko opcija po ovoj ceni nakon čega plaćate dnevni najam od 70 do 100€. Tu je i depozit, kao i opcija ako želite da prekoračite kilometražu i vozate se negde okolo. U nekim od ovih opcija kilometraža koja je uključena u ovu cenu je sasvim dovoljna da obiđete i nešto između, ali možete dodati još dana pa se vozati okolo ili odmarati na jednom mestu koje vam se učini zanimljivim.

Bilo kako bilo, ovo je povoljnije, jer imate nekoliko dana praktično besplatno i odlična je prilika da iskusite čari putovanja kamperom. Sve ponude imate klikom na dugme ispod, a kada uđete u pojedinačne ponude videćete sve potrebne detalje odnosno koliko dana je po 1€, koja kilometraža i sve ostalo.

Avio karte do destinacija odakle vozite kampere

Nekako je potrebno stići i do tačke odakle treba krenuti na put kamperom, kao i vratiti se nazad, a avio karte do tih destinacija možete pronaći na pretrazi ispod. Do Lisabona i Porta imate iz Beograda direktne letove, a do Faroa imate iz Budimpešte.

Smeštaj, muzeji i ostalo

S obzirom da smo kolima putovali kroz Portugal 2019. godine i da smo i kampovali u njima, ova dva blog posta vam mogu biti od koristi ako odaberete da vozite kamper kroz portugal.

Ulaznice za muzeje i da ne čekate u redu nađite OVDE

Ture po gradovima u Evropi možete pronaći i na GetYourGuide

Za putovanje kamperom poslužiće vam aplikacija park4night da nađete mesta gde da se parkirate, a ako ćete nakon vraćanja ili pre nego što pokupite kamper da budete u još nekom gradu onda će vam trebati smeštaj i zato kao i u svakom postu do sada ovde su i opcije gde možete da pronađete smeštaj, ture i izlete, kupite ulaznice za muzeje, karte za bus i za voz između gradova i opcije za transfer od i do aerodroma .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *