50% popusta na iznajmljivanje kamp prikolice

Nedavno nas je kontaktirala jedna porodica iz Novog Sada koja već godinama kampuje i koja je obišla dobar deo Evrope na ovaj način. Najviše su obilazili Italiju u koju, ako bi odlučili da idete dobili bi detaljna uputstva kuda da idete da izbegnete auto put i skupe italijanske putarine i da prođete zanimljiva mesta, lepe predele, jezera…

Oni su odlučili da svoju prikolicu, džip i autošator iznajmljuju po super cenama, kako bi tokom meseci kada ne putuju pružili i drugima šansu da iskuse ovaj vid putovanja.

Ko god je iskusio kampovanje i slobodu koje kampovanje pruža uvek mu se rado vraća. Potpuna sloboda da se parkirate bilo gde u netaknutoj prirodi i da postavite šator, prikolicu, založite vatru, okupite ekipu i svirate do kasno u noć pod vedrim nebom.

Popust važi za putovanje u Italiju. Uz popust dobijate i sve potrebne informacije kako da izbegnete auto put, kao i predloge mesta koja bi obišli kratku obuku kako se šta koristi.

Cene su sledeće:

  • Džip 4×4 35€ na dan
  • Autošator 15€ na dan
  • Kamp prikolica 20€ na dan
  • Dodatna oprema koja ide uz ovo gratis je predšator na kamp kućici, sto i stolice, vreće za spavanje.

U auto šator može da stane dvoje ljudi, a u prikolicu još troje, tako da na primer putovanje koje traje 7 dana za 5 osoba izađe 490€, odnosno sa 50% popusta ako idete u Italiju cena je 245€ .

Kontakt: dragoslavavasa@gmail.com, 063 825 4442 ili na FB

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *