4 dana kamperom po Portugalu za 162€

Ako ste želeli nekada da iskusite kako to izgleda putovati kamperom ovo je možda odlična prilika, jer ga sada možete iznajmiti prilično povoljno. Prva dva dana su samo po 1€, dok su druga dva ili koliko god da ostanete po 80€.

U čemu je fora da se tako povoljno iznajmi kamper?

Caka leži u tome da je potrebno vratiti kampere sa nekoliko raznih lokacija po Portugalu u njihove bazne stanice i zato je cena 1€ po danu za prva dva dana. Naravno spram kilometraže i agencije koja iznajmljuje kampere imate nekoliko opcija po ovoj ceni nakon čega plaćate dnevni najam od 80€. Tu je i depozit, kao i opcija ako želite da prekoračite kilometražu i vozate se negde okolo. U nekim od ovih opcija kilometraža koja je uključena u ovu cenu je sasvim dovoljna da obiđete i nešto između. Iako od juga Portugalije i od mesta Faro do Lisabona imate 280 kilometara auto putem, oni vam omogućavaju 400 i za to imate 4 dana, ali možete dodati još dana.

Bilo kako bilo, ovo je povoljnije, jer imate dva dana praktično besplatno i odlična prilika da iskusite čari putovanja kamperom. Sve ponude imate klikom na dugme ispod, a kada uđete u pojedinačne ponude videćete sve potrebne detalje.

Avio karte do destinacija odakle vozite kampere

Nekako je potrebno stići i do tačke odakle treba krenuti na put kamperom, kao i vratiti se nazad, a avio karte do tih destinacija možete pronaći na pretrazi ispod. Do Lisabona i Porta imate iz Beograda direktne letove, a do Faroa imate iz Budimpešte.

Smeštaj, muzeji i ostalo

S obzirom da smo kolima putovali kroz Portugal 2019. godine i da smo i kampovali u njima, ova dva blog posta vam mogu biti od koristi.

Za putovanje kamperom poslužiće vam aplikacija park4night da nađete mesta gde da se parkirate, a ako ćete nakon vraćanja ili pre nego što pokupite kamper da budete u još nekom gradu onda će vam trebati smeštaj i zato kao i u svakom postu do sada ovde su i opcije gde možete da pronađete smeštaj, ture i izlete, kupite ulaznice za muzeje, karte za bus i za voz između gradova i opcije za transfer od i do aerodroma .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *