3 destinacije u Grčkoj na popustu

Danas, za Black Friday, smo pronašli ove tri destinacije u Grčkoj do kojih povoljno možete stići iz Beograda. Jedan predlog je Atina u januaru i februaru, dok su druge dve ostrvske destinacije na početku letnje sezone a u pitanju su Kos i Rodos.

Ispod su napisane destinacije, datumi i cene pa klikom na dugme videćete sve detalje, a tu možete i kupiti avio karte.

Smeštaj u Grčkoj

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije. Vi ovom pretragom možete postići nižu cenu, ali i podržati naš rad.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *