Povoljno putovanje na Kipar za doček nove godine

Povoljno putovanje za Novu godinu i povratna avio karta za Kipar za 110€ iz Beograda

S obzirom da je veliko interesovanje za putovanja tokom novogodišnjih praznika ovih dana ćemo da gledamo šta može relativno povoljno da se pronađe. Za sada smo pronašli jednu povratna avio karta za Kipar iz Beograda za doček Nove godine po ceni od 110€ u periodu od 28.12. do 6.01. a za više informacija kliknite na datum.

Najjeftinija opcija je trenutno 80€ i ima dosta termina po toj ceni od kraja novembra do maja, ali tokom novogodišnjih praznika nema po toj ceni.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

Jeftine avio karte za Kipar
Kipar – Izvor pixabay

Kako pronaći smeštaj na Kipru?

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu.

Šta videti na Kipru?

Najbolji način da upoznate grad, u ovom slučaju više gradova, ako odlučite da obilazite ceo Kipar jeste da se šetate, pričate sa ljudima, probate hranu na lokalnim mestima, odete na periferiju, na pijacu, ali i da budete deo neke organizovane ture. Najbolje i najpovoljnije ture možete pronaći na GetYourGuide-u, a mi smo pronašli neke zanimljive za vas i podelili ih na banerima ispod.

Kako se kretati po Kipru?

Tu su takođe i opcije za transfer od i do aerdoroma i kretanje po ostrvu, pa se nadamo da ćete pronaći najbolju i najpovoljniju za sebe, bilo da je rent a car ili neki drugi vid prevoza. Mi vam ispod ostavljamo detalje.

Najboja pretraga za javni prevoz

Rent a car

Dodatni popust možete ostvariti ako ste članovi wizz discount kluba, a detalje istog imate na sajtu wizzair-a. Ovo vam se isplati ako imate više letova godišnje.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm, a to su ovi sa slike ispod. Ako želite da saznate više o ovakvim rančevima kliknite na sliku i odvešće vas na sajt gde možete naći ova dva koje mi imamo, ali i još nekoliko dobrih modela. Mi smo oduševljeni istim, jer su kvaliteni i dobro organizovani, a i otporni na kišu i dobro napravljeni da ne mogu biti laka meta lopova.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *