Krakov 315€ – 7 noćenja u hotelu 4* + povratna avio karta iz Beograda

Pre 9 godina smo bili u Krakovu i tada nam interesovanja nisu još bila da postanemo travel blogeri, pa nemamo puno materijala, ali ipak znamo šta može okolo da se obiđe i sa sigurnošću smemo da kažemo da je ovo jedan interesantan grad.

Sve detalje za let videćete klikom na dugme ispod, dok ovde ostavljamo linkove gde da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma i šta raditi u slučaju da vam let kasni ili ga otkažu.

Foto – pixabay.com

Povratna avio karta za Krakov iz Beograda

Prva stvar koja vam treba da biste stigli do Krakova jeste avio karta, a termin u kojem smo danas smo našli povratnu avio kartu iz Beograda, a u pitanju je direktan let ErSrbije. Cena za povratnu kartu je samo 97€, a let je od 25. marta do 1. aprila. Sve detalja videćete klikom na dugme ispod, a tu možete i kupiti ovu kartu do Krakova.

Ukoliko vam datum ne odgovara ispod je i pretraga preko koje možete videti cene i opcije i za neke druge datume. Dosta nekih datuma imate po ovoj i sličnim cenama, pa verujemo da će tako biti i za one u kojima vam odgovara da putujete.

Organizacija putovanja

Kao što znate već mi nismo agencija i ne organizujemo putovanja, ali kao i uvek dajemo vam linkove i opcije uz pomoć kojih možete da se organizujete samostalno veoma lako.

Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite donacijama putem buymeacoffee.

Kako pronaći smeštaj?

Mi preporučujemo da odsednete u hotelu Novotel koji ima 4* i čija je cena za period od 25. marta do 1. parila 435€ za 7 dana za dvoje. Ako vam na pretrazi izađe 1 osoba izmenite za željeni broj osoba i ponovo pretražite.

Po Krakovu možete naći i dosta povoljnijih smeštaja, pa ako biste nešto drugačije uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se promoviše na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije. Vi ovom pretragom možete postići nižu cenu, a mi savetujemo da se registrujete pre kupovine karte.

Ako ste navikli na Booking, evo ga i ovde da možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Krakovu?

Detaljno šta videti i obići u Krakovu možete videti klikom na baner dole i videti koje zanimljive ture i izlete možete rezervisati. Mi smo posetili rudnik soli koji i vama preporučujemo, a Aušvic je druga opcija koja je najčešće u ponudi naših agencija. Mi nismo tada imali želudac za Aušvic, pa smo se odlučili samo za rudnik. Po Krakovu ima zanimljivih tura po pabovima, pešačkih istorijskih i drugih tura, a sve možete naći klikom na ponudu ispod.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

GDE ODLOŽITI PRTLJAG DOK OBILAZIŠ GRAD

Šta raditi i kako naplatiti ako vam let kasni ili ga otkažu?

Ukoliko vam let kasni, po regulaciji EU, imate pravo na odštetu, a možete dobiti i do 600€. Sve što treba da uradite je da se na sajtu AirHelp prijavite i to pod uslovom da:

  • vam let kasni minimum 3 sata,
  • letite u ili iz zemlje zemalja EU,
  • ste se na vreme čekirali na let (minimum 45 minuta pre zakazanog poletanja),
  • je aviokompanija odgovorna za kašnjenje (postojali su tehnički ili operativni problemi)

Više detalja možete videti kod nas u ovom blog postu

Idete sa avio kompanijom AirSerbia i koje su opcije prtljaga možete videti u procesu kupovine avio karte.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova, opcije za transfer od aerodroma i šta raditi u slučaju da vam let kasni ili ga otkažu, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *