BERGAMO – 128€ POVRATNA AVIO KARTA I 4 NOĆENJA U APARTMANU

Pre neki dan smo objavili jeftinu avio kartu iz Niša za Milano, odnosno Bergamo u iznosu od samo 18€. Taj post možete pogledati na ovom linku.

Rekli ste da vam je interesantno da naprvimo paket aranžman pa smo iz tog razloga i danas to učinili. Predlažemo vam da posetite Bergamo i da povratnu avio kartu, iz Niša, kao i smeštaj u apratmanu, koji ima ocenu 9.5, u centru grada platite samo 128€ po osobi. Ova cena važi ako na putovanje odete u periodu od 03. do 07. decembra.

Povratnu avio kartu po ceni od 18€ možete kupiti klikom na link ispod.

KUPI AVIO KARTU

Apartman koji ima izuzetno visoku ocenu, čak 9.5 i nalazi se jako blizu centra i veoma lako i brzo se stiže do svih znamenitosti, možete rezervisati klikom na link dole.

REZERVIŠI SMEŠTAJ U APARTMANU PO CENI OD 220€ ZA DVOJE ZA 4 NOĆI

Predlažemo da za period dok ste u Bergamu, da odete i posetite Milano jedan dan i tako na ovom putovanju obiđete dva lepa grada.

Ukoliko vam je potrebna pomoć pri kupovini avio karte ili rezervaciji smeštaja, možete nas kontaktirati putem kontakt forme.

*Cena avio karte, kao i smeštaja važila je u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije i hotela dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *