Malme (Kopenhagen) 29€ – povratna avio karta iz Beograda

Najbolji način da stignete trenutno u Kopenhagen je da letite iz Beograda do Malmea i odatle uhvatite bus. Dok u drugom delu godine ne krenu letovi direktno do Kopenhagena ovo je najbolja opcija za povoljne avio karte.

U ovom tekstu ćemo sa vama podeliti informacije u kom smeštaju smo mi bili, kako povoljno da nađete isti, kako da organizujete neku turu, stignete od jednog do drugog grada, a vama ako su značile ove informacije i dobro vam je došlo što ste našli ovako povoljnu kartu možete naš rad podržati na sajtu https://www.buymeacoffee.com/jeftino_putuj

Jeftine avio karte od Beograda do Malmea možete kupiti za samo 29€ u sledećim terminima tokom februara i marta.

Smeštaj u Malmeu i Kopanhagenu

Najpovoljnije opcije za smeštaj kada smo mi bili tamo bile su Best Western hotel u Malmeu gde je noćenje sa doručkom za dvoje bilo oko 50€

U Kopenhagenu smo bili u hostelu Generator dve noći i platili smo negde oko 40€ noćenje za dvoje. U tom trenutku je to bilo napovoljnije, a ispod je link ka tom hostelu

Ako vam ne odgovaraju ova dva smeštaja možete na primer Bookingu pogledati neki koji vam je ok

Prevoz između gradova

Karte za prevoz od Malmea do Kopanhagena i obrnuto možete naći i kupiti preko pretrage ispod

Šta videti u Kopenhagenu?

Kopenhagen možete istražiti samostalno, ali uvek je dobro da prisustvujete nekoj zanimljivoj turi i upoznate grad kroz priče lokalaca, a najbolje za to jeste sajt i ture koje vam preporučujemo sada


Prtljag i druga često postavljana pitanja

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm, a to su ovi sa slike ispod. Ako želite da saznate više o ovakvim rančevima kliknite na sliku i odvešće vas na sajt gde možete naći ova dva koje mi imamo, ali i još nekoliko dobrih modela. Mi smo oduševljeni istim, jer su kvaliteni i dobro organizovani, a i otporni na kišu i dobro napravljeni da ne mogu biti laka meta lopova.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *