WIZZAIR POPUST 20% – Naš predlog Valensija 44€

I ako ne znate i ako znate da Wizzair ima danas i sutra popust do 20% na pojedine letove da vam i mi za svaki slučaj prenesemo :). Takođe kao što ste navikli i mi dajemo predlog neke destinacije. Danas smo našli Valensiju po ceni od 44€ u terminu od 3-7.12. Da li ste znali da je Valensija jedan veoma sunčan grad u kome svega 20ak dana godišne pada kiša? To je grad iz kog smo se nedavno vratili i koji nas je oduševio, pa ćemo uskoro i preneti utiske iz istog, ali najbolje je odete tamo i da se sami uverite.

Sve detalje vezano za let možete videti na LINKU ili direktno na sajtu avio kompanije.

*Na linku će vam se prvo prikazati veće cene karte od 61€ za sve oni koji nisu članovi klubaali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po ceni koja je gore navedena 44€ . Ukoliko niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

Ako vam u procesu kupovine sajt preko kog kupujete ne ponudi opciju sa klubom idite na sajt wizzair.com i tamo kupite kartu.

Povoljan smeštaj u Valensiji možete naći na OVDE.

Do Temišvara možete stići kolima što je naša topla preporuka ukoliko ste u mogućnosti, a takođe i preko nekoliko agencija koje rade transfere do aerodroma (mi imamo loše iskustvo sa mnogima pa ne možemo ni jednu da preporučimo). Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Ove cene avio karata važe ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cene su važile u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *