NOVO!!! Nerealno Jeftina Putovanja

Već više od 9 meseci skoro svakodnevno objavljujemo razne povoljne, jeftine i nerealno jeftine avio karte na koje naiđemo, kao i putopise i korisne informacije. 330 postova je objavljeno do sada i drago nam je što smo mnogima pomogli da uštede prilikom svojih putovanja.

Neke od objava koje ste propustili ili možda i iskoristili su bile:

Ko je sa nama od početka zna da slušamo zahteve i potrebe posetilaca i uvodimo stalno neke novine, pa smo tako vremenom dodali i opciju da pretražujete smeštaj, pa ubrzo posle toga i letove. Znamo da ste se navikli na dvaranca.com i da vam je pojedinima logo prirastao za srce :). Međutim imali smo prilike da nas posavetuje jedan od najuticajnijih ljudi iz sveta internet marketinga, kome ne bismo pominjali ime, da ne mislite da skupljamo poene na njemu i odlučili se za male promene.

Šta ostaje kao i pre?

Ono najbitnije se ne menja! Sajt nije prodat, niti je prepušten nekom drugom da ga vodi. I dalje smo MI tu za vas, isti duo.
Cilj sajta je isti, a to je da mi svakodnevno pišemo, a vi na njemu možete da nađete:

 • Povoljne letove i smeštaj,
 • Popuste ne pojedine hotele, kao i druge specijalne ponude,
 • Čitate putopise i pronalazite korisne informacije,
 • Pretražujete samostalno letove i smeštaj.
 • Sajt će ostati nepromenjen, funkcionalnost ostaje ista kao i do sada, samo će logo i boja dugmića biti drugačija.

Šta se menja?

 • Ime. Savet koji smo dobili nismo uzeli zdravo za gotovo, iskoristili smo ga i složili se da je ovo ime mnogo zvučnije. Nerealno Jeftina Putovanja!
 • Domen. Biće promenjen domen. U početku će vas redirektovati na novi domen nerealnojeftinaputovanja.net
 • Logo. S obzirom da smo promenili ime bilo je logično da promenimo i logo, tako da ćete i njega uskoro moći da vidite u headeru sajta. Svideće vam se 😉
 • Newsletter. Uskoro ćete kod nas moći i da se prijavite za mailing listu i da primate obaveštenja o jeftinim avio kartama za sve destinacije, kao i za određenu destinaciju koju izaberete. To je dobra novina za sve vas koji ste to tražili.

Šta mislite o tome?

5 komentara

  1. Hvala 🙂 Posle ovog posta se par nekih novih stvari i dieja izdešavalo, pa postoji mogućnost da samo malo osvežimo boje na sajtu i logo, a ostalo da ostavimo, jer promena imena povlači niz drugih stvari koje treba uraditi, a koje mogu da budu rizične za organski seo koji smo do sada uradili 🙂

 1. Bravo za novi logo, prethodni je bio previse genericki. Bravo za sve savete, samo napred!

  1. Hvala što nas pratiš :). Nama se prvi isto svideo. Drugi smo uradili kad i prvi, ali nam se u tom trenutku svideo prvi više, jer priča neku priču, trag aviona, beskonačnost,… ali smo hteli neko osveženje, sa manje boja i malo ozbiljnije i drago nam je da je naišlo to na pozitivne kritike 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *