LONDON – 10€ POVRATNA AVIO KARTA

Pre neki dan smo imali ponudu za London, ali Ryanair je snizio cene nekih letova i mi smo imali potrebu to da podelimo sa svima vama koji to niste videli.
Povratna avionska karta za London iz Temišvara je samo 10€, a termin putovanja bi bio 22-28.11.

Ukoliko imate vizu ili imate EU pasoš, nemojte propustiti ovu priliku.

Državljanima Srbije potrebna je viza za Veliku Britaniju, a ista može da se izvaditi u ambasadi u Beogradu. Potrebna dokumenta, način apliciranja za vizu kao i ostale detalje možete naći na ovom sajtu.

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a promena cene je moguća od strane avio kompanije, a takođe i prilikom većeg broja poseta sajtu.

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *