Jordan 52€ povratna avio karta + opcije smeštaja, izleta, prevoza

Jedna od definitivno top 5 država koje smo do sada posetili je Jordan. Do Jordana imate direktne letove iz Budimpešte i to za samo 52€ tokom skoro celog januara. Mi predlažemo jedan termin, od 13. do 21. januara kada je povratna avio karta 52€, ali ako vam ne odgovara taj termin u pretrazi ispod možete uneti odgovarajuće datume.

* Detalje vezane za prtljag i ostale troškove imate u drugom delu teksta.

Mi nismo agencija, a na stranici O NAMA možete saznati više, koja je naša misija i na koji način možete podržati naš rad ako vam je ovo što delimo od koristi.

S obzirom da smo 2020. bili u Jordanu napisali smo i malo detaljniji vodič, a isti možete pogledati klikom na naslov ispod.

Šta nam se svidelo u Jordanu, a šta ne?

Ako vam ponuđeni termin ne odgovara na pretrazi ispod možete videti cene za željene datume

Smeštaj u Jordanu

U Jordanu možete pronaći smeštaj prilično povoljno, a kada vam pretraga ispod izbaci rezultate filtrirajte ih po popustu i izaći će vam samo oni koji su sniženi. Inače ova pretraga radi tako da pravi poređenje nekoliko sajtova za rezervaciju smeštaja (Booking, Agoda, Expedia…) i daje vam najbolju cenu.

Mi nemamo konkretan predlog za smeštaj jer smo bili pre skoro 4 godine, ali na pretragama ispod možete pronaći najbolju opciju.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo i pretragu za to

Šta videti u Jordanu?
Izleti i ture

Na blog postu koji smo gore ostavili videćete šta smo mi sve obilazili i savete kako najbolje da se iskombinujete, a na banerima ispod je izlistana ponuda izleta i tura po Jordanu, pa ako vam je nešto od toga interesantno najbolja opcija je da rezervišete online, kako zbog gužve, tako i zbog toga što se nekada dešava da prilikom rezervacija putem interneta imate popust.

Rent a car u Jordanu

U Jordanu su odlični putevi, u gradovima je malo gužva, ali vožnja nije toliko naporna, pa ako odlučite da se za kretanje kroz državu iznajmite auto, ostavljamo vam i link gde to možete da uradite. Rent a car u Jordanu.

Viza za Jordan

Mi kada smo ulazili preko Izraela na jug Jordana viza nije bila potrebna, a da smo leteli u Aman direktno trebala bi nam. Sve detalje oko viza mi uvek proveravamo na sajtu kluba putnika, a ostavljamo vam link i za nje.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40 x 30 x 20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Mi uz taj prtljag ponesemo i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju spakujemo nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan dodatni kabinski prtljag uz onaj gorepomenut, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod. Shortcode

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *