O nama

Ovaj sajt će vam pomoći da putujete, a zahvaljujući njemu mnogi su uštedeli. Informacije ovde su potpuno besplatne.

Mi putujemo povoljno, kampujemo u našem kombi-kamperu, ali volimo i da uživamo u SPA centrima i na egzotičnim destinacijama.

Mi smo Ivana i Goran, bračni par koji putuje svetom, plaćali smo avio kartu i manje od 5€, jednom čak i 0,02€. Volimo i da uživamo u lepim SPA centrima, odemo na neku egzotičnu destinaciju, ali i da kampujemo u našem kombiju na planini ili pored mora. Često putujemo samostalno i ovde delimo informacije kako to možete i vi.

Uvek smo želeli da putujemo što više i s obzirom da smo imali ograničene budžete, razmišljali smo i našli način kako to možemo da ostvarimo. Iz tog razloga je i nastao ovaj sajt na kome delimo savete za povoljna putovanja, ali i putovanja uopšte. 

Nikada ne volimo da se hvalimo da smo na nekoj destinaciji, već samo želimo da vas obavestimo kako i vi možete da otputujete tamo.

Mi nismo agencija, niti agenti za putovanja i ne organizujemo ista i kod nas ništa ne plaćate. Mi samo delimo, potpuno besplatno, savete kako otputovati, informacije o jeftinim letovima i aranžmanima i druge cake za putovanja. Nemamo ništa protiv agencija i podržavamo iste i takav vid putovanja, jer smatramo da mnogi vole da imaju sigurnost i putuju na taj način, a čak i tamo mogu da se iskombinuju povoljni aranžmani, a na neke destinacije je povoljnije preko agencije i zato i ako naiđemo na neki takav aranžman podelićemo.

Ovo su mediji koji su pisali o nama i emisije u kojima smo gostovali

Ako ste uštedeli zahvaljujući našim objavama, dobili informaciju za neku destinaciju i naši saveti su vam pomogli da otputujete negde možete podržati naš rad na sledeće načine.

  • potpuno besplatno tako što ćete koristiti pretrage i linkove unutar naših blog postova i odatle biti redirektovani na sajt avio kompanije ili sajt na kome se vrši rezervacija smeštaja, izleta, ture, avio karte. To su linkovi ka sajtovima koji često nude povoljnije opcije i bili bismo ti zahvalni ako bi njih koristio, naravno proveri i druge sajtove koje si nekada koristio i vidi gde ti je bolja cena.
  • sa jednokratnim donacijama preko buymeacoffee sajta
  • besplatno, tako što ćete podržati naš rad na Instagram stranici

Da li je ovo samo sajt za jeftina putovanja?

Naš moto je “Pare date na putovanja nisu potrošene nego uložene”. Prvobitni moto nam je bio da putujemo jeftino i tako je nastalo ime našeg prvobitnog sajta, ali nekada nije moguće baš povoljno se iskombinovati, pa zašto bi bili uskraćeni za brojna iskustva kada su nama putovanja iovako prioritet. Znamo da mnogi odvajaju i veće iznose za putovanja, pa da ne bismo uskratili i njih objavljivaćemo i takva putovanja. Svakako će prvenstveno ovde biti reči o povoljnijim opcijama. Nakon skoro 6 godina rada sajta odlučili smo da mu promenimo ime, kako bi bio u skladu sa našim imenom na svim društvenim mrežama, samo u skraćenoj formi i tako je sada sajt Dva Ranca.

Ako nemaš zacrtanu destinaciju koju želiš sledeću da obiđeš i voleo bi da vidiš ceo svet onda je ovaj sajt idealan, jer ćemo više puta nedeljno objavljivati informacije o avio kartama.

Opet ako striktno želiš da otputuješ na određeno mesto tu je naša pretraga letova i smeštaja i možeš samostalno napraviti plan

Prati nas i na

našem Instagramu na kome pričamo o putovanjima Dva ranca beg iz kanca i istoimenom YouTube kanalu, kao i TikToku.

Tu je i naša Viber zajednica, jer i tu objavljujemo neke letove koje ne stignemo da objavimo na sajtu.

Ovaj sajt je nastao kako bismo svima približili informacije da može da se putuje za malo para i pomogli vam da samostalno organizujete putovanje

Velik broj prijatelja i poznanika se raspituje o našim putovanjima i koliko nam je novca potrebno, pa kad čuju odgovor pojedini budu iznenađeni. Baš zbog svih vas koji biste da putujete, a nemate velike budžete ili ne znate kako da nađete letove, ili samo jednostavno želite da uštedite, napravili smo ovaj sajt. Dobrodošli i nadamo se da će vam biti od pomoći.