Pariz 110€ – Povratna avio karta iz Beograda za doček NG

Za sve one koji bi da provedu novogodišnje veče u nekom od evropskih gradova evo jednog predloga. Gde ćeš bolje nego u Parizu?

Našli smo danas dve kombinacije, jeftinija je ona gde idete par dana pre dočeka i vraćate se odmah 1. januara ujutru i cena povratne avio karte je 110€, dok je druga ona gde idete 31. i vraćate se 7. januara i košta 140€.

Detalje vezane za povoljnu avio kartu možete videti klikom na dugme ispod

JEFTINI LETOVI DO PARIZA
Foto – pixabay.com

Ako vam ne odgovara da idete u Pariz za Novu godinu onda znajte da tokom druge polovine januara i početkom februara možete pronaći karte za 80€, pa prilagodite datume u pretraživaču i videćete cenu. Na primer od 2. do 7. februara je cena 80€.

*Napomena: Odmah da vam kažemo ako niste znali da mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, već ga organizujete samostalno uz pomoć linkova koji ostavimo u ovom blog postu.

Ako ste uštedeli zahvaljujući ovom sajtu ili dobili ideju za neku destinaciju i pomogli smo vam kroz informacije ovde da se organizujete za neko putovanje i želeli biste da podržite naš rad klikom na dugme ispod možete naći više detalja

Smeštaj u Parizu

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Parizu i u okolini?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Kako od Aerodroma do Pariza i od Pariza do nekog drugog grada?

Naša preporuka za prevoz između gradova i opcije za transfer od i do aerdoroma je ovaj sajt.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *