MILANO – OD 168€ 2 POVRATNE AVIONSKE KARTE + 3 POLUPANSIONA ZA DVOJE

Povratna avionska karta iz Temišvara do Milana iznosi 16€. Termin putovanja je 03.11-06.11.

U Milanu možete biti smešteni u Mio Hostelu po ceni od 136€ za 3 noći sa uključenih doručkom i večerom. Metro, autobuska i stanica tramvaja su vrlo blizu hostela pa će obilazak predstavljati pravo uživanje. Smeštaj u hostelu je u dvokrevetnoj sobi sa zajedničkim kupatilom, a ukoliko želite sobu sa sopstvenim kupatilom cena je 190€. Ako ovaj smeštaj ne zadovoljava vaše kriterijume, na  booking.com ili airbnb.com možete naći druge opcije.

Do Temišvara možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma ili kolima. Ukoliko idete kolima, možete se parkirati u blizini temišvarskog aerodroma, a osoblje sa parkinga će vas odvesti do samog ulaza na terminal i doći po vas kada sletite, a detalje možete pogledati ovde. Takođe možete koristiti i blablacar.

Od aerodroma Bergamo do Milana, često ide autobus, a karta je od 4€ u jednom pravcu. Više detalja možete naći na sajtu prevoznika.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada prolazi i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte i smeštaja je važila u trenutku objave ovog posta, a promena cene je moguća od strane avio kompanije.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *