Milan 63€ – Povratna avio karta iz Beograda + pomoć u organizaciji

Ovaj let je do Bergama, a to je na 50 kilometara od Milana. Ako kažemo Milano i Bergamo znamo da će mnogima prvi grad biti privlačniji i da za drugi većina nije ni čula i misle da je to jedan od aerodroma koji pripadaju Milanu. Jeste, pripada i tako se i svojata, ali Bergamo je po nama puno vredniji posete, naročito ako imate malo vremena i ako ste na nekom presedanju.

Bergamo je gradić koji je na nas ostavio mnogo veći utisak nego Milano i ako bismo morali da biramo koji od ova dva grada bismo ponovo posetili bio bi to Bergamo. Skockan, šarmantan, mali grad, koji smo otkrili zahvaljujući povoljnim letovim još davne 2017. godine.

Pomoć u organizaciji?

S obzirom da mi ismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, mi vam u ovoj organizaciji ne pomažemo direktno već pomoću linkova i pretraga koje ćemo ostaviti u nastavku i koje će vam dobro doći da lako samostalno organizujete putovanje, a to su informacije kako naći smeštaj, organizovati izlete, kretati se između gradova, transfer, ulaznice za muzeje…

Foto – pixabay.com

Cena povratne avio karte od Beograda do Bergama je 63€ za let od 10 do 12. juna. Klikom na dugme ispod imate više detalja za taj termin, a vi ukoliko vam ne odgovara pogledajte i neke termine tako što ćete u pretrazi umesto ovih uneti neke druge datume. Ono što treba da znate je da tokom juna povoljne avio karte možete pronaći ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom.

Ako vas interesuje da li su sajtovi koje izbacuje naša pretraga pouzdani pročitajte detaljno ovaj blog post ispod, a biće vam od koristi i da uhvatite još neke cake za uštedu.

Gde još može da se leti povoljno iz Bergama?

Ono što treba znati je i to da Ryanair ima bazu u Bergamu i odatle imaju povoljne avio karte za mnoge zanimljive evropske destinacije, ali i Maroko i Jordan. Ono što je našim turistima zanimljivo je to što iz Bergama možete leteti za Portugal veoma povoljno. Tu su i Grčka i razna zanimljiva ostrva, ali i Španija i Kanarska ostrva

Smeštaj u Bergamu ili Milanu

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Transfer od aerodroma do grada

Od aerodroma u Begramu do Milana možete stići na nekoliko načina, shuttle busom i vozom, a ako idete do Bergama tu vam je gradski bus i svega par minuta vožnje.

Ako planirate do Milana, sve opcije za prevoz pogledajte na Omiu.

Šta videti u Bergamu i okolini?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *