MAROKO od 359€ – 2 POVRATNE AVIONSKE KARTE + 7 noćenja za dvoje

Povratna avionska karta iz Budimpešte za Marakeš iznosi 77€. Termin putovanja je 29.01-05.02.2018.

U Marakeš možete biti smešteni u ovom riadu po ceni od 205€ za 7 noćenja za dvoje sa doručkom. Riad se nalazi na dobroj lokaciji, veoma je blizu glavnog trga i Medine i možemo ga preporučiti jer smo i mi bili ovde smešteni.  Takođe možete se smestiti takođe i ovde po ceni od 240€ za 7 noći sa uključenim doručkom. Oba smeštaja imaju veoma visoku ocenu na booking-u, preko 9.

Za Maroko vam je potrebna viza, a cena iste je oko 3260 rsd i možete je izvaditi u marokanskoj ambasadi u Beogradu. Sve detaljnije informacije pogeldajte na ovom sajtu.

Sve informacije vezane za samostalno putovanje u Maroko možete pogledati i u našem blog postu objavljenom danas na novoj stranici našeg sajta.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.ryanair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu dimenzija 35x20x20cm, mada može proći i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *