Marakeš (Maroko) 93€ povratna avio karta iz Beograda

Danas ažurirajući vodič za Maroko palo nam je na pamet da bismo mogli da nađemo i neki dobar, povoljan let do tamo i tako našli ove povratne avio karte od 118€. Ova i slična cena je u nekoliko termina, a ispod u tekstu su svi detalji.

Pored toga, kao i u svakom postu do sada, ovde su i opcije gde da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma.

Organizacija putovanja u Maroko

Kao što znate mi nismo agencija, niti agenti za putovanja, već celo putovanje organizujete samostalno, a mi vam u tome pomažemo kroz linkove koje ostavljamo u tekstu. Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite jednokratnim donacijama putem buymeacoffee.

Iako vam deluje da je komplikovano organizovati putovanje u Maroko samostalno sigurni smo da neće biti tako ako sledite ovaj tekst.

Krenimo redom od stvari koje su vam potrebne da organizujete ovo putovanje.

Avio karte za Marakeš

Avio karte možete naći iz mnogo evropskih gradova, nama je dobra konekcija preko Milana, Rima, Barselone, ali ne morate se cimati da nalazite gde da presedate, mi smo to uradili za vas i na terminima ispod su avio karte koje su već vezane.

Ako vam ni jedan od ovih termina ne odgovara najbolje da na pretrazi ispod pogledate koje su cene za druge datume.

Vodič za Maroko

Posle naše posete Maroku, napisali smo detaljan vodič o tome šta obići, gde naći smeštaj, gde jesti, kako se kretati i sve to možete pogledati OVDE.

Smeštaj u Maroku

U vodiču za Maroko smo pomenuli gde smo mi bili smešteni, ali s obzirom da nismo baš nešto ultra bili zadovoljni na pretrazi ispod ili linku na početku teksta možete videti više opcija za smeštaj. Naš savet je da se samo pre rezervacije smeštaja registrujete na sajtu na kome vas redirektuje pretraga.

Predlozi za neke zanimljive ture u Marakešu i okolini

Informacije vezane za prevoz od i do grada do aerodroma, kao i za prevoz po okolini i njegove cene, tome šta sve da obiđete u Maroku kao i u okolnim mestima možete pronaći u vodiču, a link ka njemu je gore, ali ostavljamo i ovde link za transfer od i do aerodroma.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

Šta je sa prtljagom koji može da se unese u avion?

Uvek dobijamo ovo pitanje i zato smo odlučili da u poslednje vreme uvek imamo ovaj deo u svakom postu.

U cenu ove avio karte je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan ako ostajete 10 dana, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga. Mi preporučujemo opciju priority, koja je povoljnija nekad od obične doplate prtljaga, a gde vam je uključen prtljag do 10kg.

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači ako ne želite ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih prohteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu, ali smo ponudili opciju da ga sami pronađete.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promene dvaranca.com ne snosi odgovornost.

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *