Malta od 30€ povratna avio karta iz Beograda

Danas smo našli par termina iz Beograda do Malte kada su avio karte 30 i više evra i svi su tokom februara, pa čak i za Sretenje ali po malo većoj ceni. Ovde ispod imate predlog i gde tražiti smeštaj, prevoz po Malti, šta obići…

Termini kada su avio karte za Maltu po 30€

Pretraga ispod vrši poređenje cena na sajtovima avio kompanija i sajtovima za prodaju karata. Nekada su sajtovi za prodaju avio karata povoljniji, jer dobijaju popuste od avio kompanija, pa daju niže cene kako bi bili konkurentni i putnici pre tu kupili kartu. Ovi sajtovi su pouzdani, a mi savetujemo da se registrujete pre kupovine i budete ulogovani. Ovaj let je preko WizzAir-a, pa ako imate članstvo kupite kartu preko njih biće vam povoljnija, a vratite se na naš sajt da rešite smeštaj, izlete i ostale stvari.

** Kao što znate mi nismo agencija, ne organizujemo putovanja, niti pravimo aranžane na zahtev, već dajemo informacije i kroz linkove pomažemo da samostalno organizujete putovanje. 

Ako ste uštedeli zahvaljujući nekoj informaciji koju ste videli kod nas možete nas podržati jednokratnim donacijama klikom na dugme ispod.

Smeštaj na Malti

Na Malti možete pronaći smeštaj prilično povoljno, a kada vam pretraga ispod izbaci rezultate filtrirajte ih po popustu i izaći će vam samo oni koji su sniženi.

Prevoz na Malti

Na Malti je najbolja opcija za kretanje autobuski prevoz. Autobusi su klimatizovani, imaju wifi i dosta povoljni ako kupite kartu za 7 dana. Ako razmišljate da se na Malti i Gozu krećete busom ovde je više detalja.

Ako biste ipak da se krećete autom i budete nezavisni onda ovde ispod možete pogledati opcije za iznajmljivanje auta.

Iznajmljivanje auta na Malti

Moramo da napomenemo da mi nismo agencija, ne putuje se preko nas, niti se rezervišu avio karte, već mi isključivo objavimo kada pronađemo neku povoljnu avio kartu, pišemo vodiče i putopise o mestima na kojima smo bili, a naše svakodnevne aktivnosti i dosta korisnog sadržaja možete pronaći i na našem instagram profilu Dva Ranca Beg iz Kanca.

Izleti i ture po Malti i Gozu

Ostavljamo vam i opciju nekih zanimljivih tura i izleta na koje možete ići dok ste na Malti i Gozu i koji će vam dodatno približiti stvari koje su vredne posete. Često preko ove pretrage pronađemo jeftinije izlete i ture, a ostavljamo i predloge nekih, ali ukoliko vam ništa od ponuđenog ne bude zanimljivo, možete potražiti još neke ovde.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

Šta je sa prtljagom koji može da se unese u avion?

Uvek dobijamo ovo pitanje i zato smo odlučili da u poslednje vreme uvek imamo ovaj deo u svakom postu.

U cenu ove avio karte je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan ako ostajete 10 dana, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga. Mi preporučujemo opciju priority, koja je povoljnija nekad od obične doplate prtljaga, a gde vam je uključen prtljag do 10kg. Detaljniji tekst na temu prtljaga možete videti ovde.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su malo veći, ne puno, a to su ovi sa slike ispod koje držimo napred. Ako želite da saznate više o ovakvim rančevima kliknite na sliku ispod i odvešće vas na sajt gde možete naći ova dva koje mi imamo, ali i još nekoliko dobrih modela. Mi smo oduševljeni istim, jer su dobro sortirane stvari unutra, otporni su na kišu, rezanje i muka su za džeparoše. Pored toga holandski dizajn i kvalitet i naravno cena :D, ali vredi.

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali ovde, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti, ali možete uneti svoju hranu i ostaviti da vam dodele sedište slučajnim izborom.

Znači ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih prohteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu, ali smo ponudili opciju da ga sami pronađete.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promene cene dvaranca.com ne snosi odgovornos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *