Madeira od 95€ – Povratna avio karta iz Budimpešte

Danas smo u potrazi za nekom toplijom destinacijom u decembru i u potrazi za večitim prolećem došli do Madeire, gde je prosečna temperatura u decembru 18°C. Svakako da je vreme danas lutrija, ali nešto razmišljamo da je sigurno toplije nego kod nas i da je odlično za aktivnosti u prirodi, a Madeira ima čime da se pohvali.

Našli smo nekoliko letova iz Budimpešte do Madeire, neki su sa presedanjem neki su direkt, pa ko šta voli.

Svi letovi su tokom decembra i cene se kreću od 95€ za let sa presedanjem, ali za 160€ možete naći let koji je direktno iz Budimpešte do Madeire. Klikom na dugme ispod će vam izaći ovaj let sa presedanjem, ali ako odaberete kod opcije “broj presedanja” da želite samo direktan let otvoriće vam se i druge opcije. Od 8. do 15. decembra je let sa presedanjem u Lisaobnu za 124€ pa detalje istog možete videti klikom na dugme ispod. Najjeftini let je 95€ ali je presedanje u Londonu, pa zbog potrebne vize i menjanja aerodroma predlažemo onaj let sa presedanjem u Lisabonu, Bergamu ili nekom drugom evropskom gradu za koji ne treba viza ili naravno direktan let. Svakako se raspitajte oko procedura i viziranja pre kupovine avio karte.

Ovde su još neki termini kada možete ići po istim i sličnim cenama, a ako vam se ne ide sa presedanjem i odaberete direktne letove tu su letovi od 160€ preko WizzAir-a, a ako imate članstvo plaćate nešto manje.

*Napomena: Pojedini jeftiniji letovi sa presedanjem će vas izaći skuplje nego direktni letovi pa je naš savet da uzmete direktan let, osim ako ne želite da obiđete još neki grad. Presedanje iziskuje transfere, kada se menja aerodrom i ako imate dodatni prtljag dodatnu doplatu.

Termini odlaska i povratka:

  • 8-11. decembar sa presedanjem u Londonu 109€ – bez presedanja samo stavite opciju “Direktan let” i dobićete opcije.
  • 1-8. decembra sa presedanjem u Londonu 136€ – Za direktan let smo već pomenuli gore
  • 11-14. decembra sa presedanjem u Londonu i menjanjem avio kompanije. Najpovoljniji ali možda malo komplikovaniji kombo jer menjate aerodrom i u ovom slučaju vam sigurno treba viza.
  • 11-18. decembra sa presedanjem i promenom aerodroma 123€, direktno 160€.
  • 14-21. decembra sa presedanjem u Milanu i promenom aerodroma u povratku 119€, direktnih letova nema u ovom terminu.
  • 15-22. decembar sa presedanjem u Bergamu 140€, direktan let 160€.
  • 18-22. decembra sa presedanjem u Bergamu i promenom aerodroma u odlasku i presedanjem u Portu u povratku cena je 160€, a direkt let je 170€.
  • Još neki termini u novembru su po istoj ceni od 160€ za direktan let, a datumi za odlazak iz Budimpešte su 6, 10, 24. dok je povratak sa Madeire 10. i 13. novembar, ako letite tamo 24. možete se vratiti 1. decembra po malo većoj ceni ili 8. po istoj.

Organizacija putovanja

Svaki put kada objavimo informaciju o nekoj povoljnoj avio karti uvek u taj članak ubacimo i sve potrebne linkove koji će vam pomoći da samostalno organizujete putovan je, a tu su načini pretrage smeštaja, prevoza između gradova, izleta, tura, opcija za iznajmljivanje auta i još mnoge druge stvari.

Smeštaj na Madeiri

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo i pretragu za to

Šta videti na Madeiri?

Na banerima ispod je izlistana ponuda izleta i tura na Madeiri i okolini, pa ako vam je nešto od toga interesantno najbolja opcija je da rezervišete online jer se često dešava da su na licu mesta ture skuplje. Ako presedate u nekom drugom gradu ili se odlučite da ostanete duže recimo u Portu ili Lisabonu onda ovom linku možete pronaći turu za sebe u nekom od tih gradova.

Za ostale detalje oko organizacije putovanja pogledajte naš blog post na tu temu Kako samostalno organizovati jeftinio putovanje?

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag dimenzija u zavisnosti od toga sa kojom avio kompanijom idete, a koji vam možda neće biti dovoljan, paspram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Mi uz taj prtljag ponesemo i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju spakujemo nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan dodatni kabinski prtljag uz onaj gorepomenut, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod. Shortcode

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *