Madeira 105€ povratna avio karta iz Budimpešte

Početkom ove godine smo planirali Madeiru, ali s obzirom da su nam se planovi pomerili ostavićemo je za neki drugi put, možda početkom sledeće godine ili tokom jesenjih meseci. Kada smo gledali avio karte videli smo da ima dobrih opcija iz Budimpešte i u pitanju su direktni letovi za Madeiru, a tada smo to i objavljivali na sajtu. Ako ste tada propustili evo ih opet neke od tih dobrih ponuda kada povratnu avio kartu možete naći već za 105€. Tu su još neki termini kada je avio karta malo skuplja.

Svi letovi su direktni iz Budimpešte do Madeire. Klikom na termine ispod možete videti više detalja, a takođe unutar ovog teksta imate i informacije gde da tražite smeštaj, auto, kako da se organizujete za izlete i još mnogo detalja koji će vam pomoći da samostalno organizujete putovanje.

Termini kada su avio karte povoljne:

Ukoliko vam ni jedan od predloženih termina ne odgovara kada vam se otvori rezultat pretrage promenite datume i vidite koja je cena tada.

Organizacija putovanja

Svaki put kada objavimo informaciju o nekoj povoljnoj avio karti uvek u taj članak ubacimo i sve potrebne linkove koji će vam pomoći da samostalno organizujete putovanje, a tu su načini pretrage smeštaja, prevoza između gradova, izleta, tura, opcija za iznajmljivanje auta i još mnoge druge stvari.

Smeštaj na Madeiri

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo i pretragu za to

Šta videti na Madeiri?

Na banerima ispod je izlistana ponuda izleta i tura na Madeiri i okolini, pa ako vam je nešto od toga interesantno najbolja opcija je da rezervišete online jer se često dešava da su na licu mesta ture skuplje. Ako presedate u nekom drugom gradu ili se odlučite da ostanete duže recimo u Portu ili Lisabonu onda ovom linku možete pronaći turu za sebe u nekom od tih gradova.

Za ostale detalje oko organizacije putovanja pogledajte naš blog post na tu temu Kako samostalno organizovati jeftinio putovanje? ili pogledajte početnu stranicu sajta gde je takođe sve korak po korak napisano.

Kretanje po ostrvu

Za kretanje po ostrvu je najbolje da iznajmite auto, jer ćete tako lako moći da stignete do svake tačke i najbolje istražite sve. Detalje vezane za rent a car možete videti klikom na dugme ispod

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag dimenzija 40x30x20cm, a koji vam možda neće biti dovoljan, pa spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan dodatni kabinski prtljag uz onaj gorepomenut, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod. Shortcode

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *