Jordan 51€ povratna avio karta i za Sretenje + plan puta

Jedna od definitivno top 5 država koje smo do sada posetili je Jordan. Do Jordana imate direktne letove iz Budimpešte i često su veoma povoljni, a tokom celog februara i marta platićete oko 50€ za povratnu avio kartu. Mi predlažemo par termina, ali ako vam ne odgovaraju u pretrazi ispod možete uneti druge datume i videti koja je tada cena povratne avio karte. Gledajte da odlazak bude utorkom i subotom, a povratak sredom i nedeljom.

Sve detalje za let videćete klikom na termin, dok ovde ostavljamo linkove gde da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma.

Termini kada su povratne avio karte do Jordana iz Budimpešte samo 51€

Bilo koji termin u februaru ili martu da iskombinujete, samo da vodite računa da polazak bude utorkom ili subotom, a povratak sredom ili nedeljom cena vam je ista, 51€ za povratnu avio kartu.

Ako vam ponuđeni termin ne odgovara na pretrazi ispod možete videti cene za željene datume

* Detalje vezane za prtljag i ostale troškove imate u drugom delu teksta.

Organizacija putovanja

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, ali vam sa svim linkovima pomažemo da to uradite LAKO samostalno. Na stranici O NAMA možete saznati više, koja je naša misija i na koji način možete podržati naš rad ako vam je ovo što delimo od koristi.

S obzirom da smo 2020. bili u Jordanu napisali smo i malo detaljniji vodič, a isti možete pogledati klikom na naslov ispod.

Šta nam se svidelo u Jordanu, a šta ne?

Smeštaj u Jordanu

U Jordanu možete pronaći smeštaj prilično povoljno, a kada vam pretraga ispod izbaci rezultate filtrirajte ih po popustu i izaći će vam samo oni koji su sniženi. Inače ova pretraga radi tako da pravi poređenje nekoliko sajtova za rezervaciju smeštaja (Booking, Agoda, Expedia…) i daje vam najbolju cenu.

Mi nemamo konkretan predlog za smeštaj jer smo bili pre skoro 4 godine, ali na pretragama ispod možete pronaći najbolju opciju.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo i pretragu za to

Šta videti u Jordanu?
Izleti i ture

Na blog postu koji smo gore ostavili videćete šta smo mi sve obilazili i savete kako najbolje da se iskombinujete, a na banerima ispod je izlistana ponuda izleta i tura po Jordanu, pa ako vam je nešto od toga interesantno najbolja opcija je da rezervišete online, kako zbog gužve, tako i zbog toga što se nekada dešava da prilikom rezervacija putem interneta imate popust.

Transfer od i do aerodroma

Za transfer od i do aerodroma najbolje da pogledate Google mapu ako postoji gradski prevoz, ako ne onda su dobre opcije Omio GetTransfer za privatne ture, takođe i ovde možete pronaći shuttle buseve.

Rent a car u Jordanu

U Jordanu su odlični putevi, u gradovima je malo gužva, ali vožnja nije toliko naporna, pa ako odlučite da se za kretanje kroz državu iznajmite auto, ostavljamo vam i link gde to možete da uradite. Rent a car u Jordanu.

Viza za Jordan

Mi kada smo ulazili preko Izraela na jug Jordana viza nije bila potrebna, a da smo leteli u Aman direktno trebala bi nam. Sve detalje oko viza mi uvek proveravamo na sajtu kluba putnika, a ostavljamo vam link i za nje.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

Gde odložiti prtljag dok obilaziš grad?

Šta je sa prtljagom koji može da se unese u avion?

Uvek dobijamo ovo pitanje i zato smo odlučili da u poslednje vreme uvek imamo ovaj deo u svakom postu.

U cenu ove avio karte je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan ako ostajete 10 dana, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga. Mi preporučujemo opciju priority, koja je povoljnija nekad od obične doplate prtljaga, a gde vam je uključen prtljag do 10kg. Takođe preporučujemo da uzmete osnovnu, najjeftiniju kartu pa u procesu rezervacije vidite koja opcija za prtljag vam je najbolja, da li priority ili dodatnih 10 ili 20kg.

Mi uz taj prtljag ponesemo i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju spakujemo nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan dodatni kabinski prtljag uz onaj gorepomenut, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod. Shortcode

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

Pre odlaska u Jordan raspitajte se oko vize na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu vlade Jordana.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *