Iran (Teheran) SAMO 85€ povratna avio karta iz Beograda

Do sada nikada nismo imali ovu destinaciju na sajtu, a evo je konačno i to po neverovatno niskoj ceni. Samo 85€ povratna avio karta od Beograda do Teherana u Iranu.

Sve detalje za let videćete klikom na termin, dok ovde ostavljamo linkove gde da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma.

Termini kada su povratne avio karte do Irana 85€

Ukoliko vam predloženi datumi ne odgovaraju na pretrazi ispod pogledajte koje su još opcije.

Organizacija putovanja

Kao što znate već mi nismo agencija i ne organizujemo putovanja, ali kao i uvek dajemo vam linkove i opcije uz pomoć kojih možete da se organizujete samostalno veoma lako.

Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite donacijama putem buymeacoffee.

Kako pronaći smeštaj?

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se promoviše na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije. Vi ovom pretragom možete postići nižu cenu, a mi savetujemo da se registrujete pre kupovine karte.

Ako ste navikli na Booking, evo ga i ovde da možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Teheranu?

Ovde možete brže videti dostupne ture i izlete pa već unapred rezervisati neke.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

GDE ODLOŽITI PRTLJAG DOK OBILAZIŠ GRAD

Koliko prtljaga imate na ovom letu možete videti u procesu kupovine avio karte.

Šta raditi i kako naplatiti ako vam let kasni ili ga otkažu?

Ukoliko vam let kasni, po regulaciji EU, imate pravo na odštetu, a možete dobiti i do 600€. Sve što treba da uradite je da se na sajtu AirHelp prijavite i to pod uslovom da:

 • vam let kasni minimum 3 sata,
 • letite u ili iz zemlje zemalja EU,
 • ste se na vreme čekirali na let (minimum 45 minuta pre zakazanog poletanja),
 • je aviokompanija odgovorna za kašnjenje (postojali su tehnički ili operativni problemi)

Više detalja možete videti kod nas u ovom blog postu

Da li postoje skriveni troškovi i šta sa taksama?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više kao i neke dodatne takse. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore i uključene su sve takse. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a često i onaj manji, a o tome kako se spakovati u smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

6 komentara

  1. Koliko smo čuli oni su doneli odluku da ukidaju zbog promocije turizma od kraja 2023. ali još uvek nismo našli zvaničnu informaciju. Nadamo se do maja da ukidaju to.

   1. Izgleda ukinuli, provlace se neke vesti.
    Jel ima nekih tips vezano za smestaj? Po retkim sajtovima smestaj je relativno skup.

     1. Ukinuli su vize za one koji borave u Iranu do 15 dana. Takođe rekli su mi u ambasadi da PCR test nije obavezan ukoliko vas avio kompanija pušta bez testa na toj relaciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *