BERLIN – 258€ 2 POVRATNE AVIONSKE KARTE + 3 NOĆENJA ZA DVOJE u Hotelu sa 4*

Povratna avionska karta iz Budimpešte do Berlina iznosi 25€. Termin putovanja je 14-17.02. pa možete da spojite dva neradna dana u februaru (15. i 16.) i uzmete još jedan slobodnih dana i da obiđete neverovatan Berlin po fantastičnoj ceni.

Naš predlog je da budete smešteni u lepom hotelu sa četiri zvezdica koji se nalazi u centru Berlina i na samo 7-8 minuta hoda od Alexanderplatz-a. Iskoristite današnju ponudu hotela jer je cena za noć snižena sa 183 na 62€ i 3 noćenja sa taksama iznose 208€.

Na Agodi ili Bookingu možete naći i neki jeftiniji smeštaj, stan ili hostel ukoliko želite da prođete još jeftinije, ali ovo je odlična prilika da odsednete u hotelu sa 4 zvezdica po ovoj ceni.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

Sve detalje vezano za let možete videti na www.wizzair.com

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a promena cene je moguća od strane avio kompanije, a takođe i prilikom većeg broja poseta sajtu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *