Barselona 85€ – povratna avio karta iz Beograda

Barselona je uvek odlična opcija za putovanje i svaki put u ovom gradu možete nešto novo otkriti i iznova se zaljubiti. Januar je odličan jer se taman možete malo ugrejati, a opet istražiti ovaj neverovatan grad. Danas smo našli povratnu avio kartu iz Beograda do Barselone u terminu od 13. do 16. januara za svega 85€. Detalje kada se leti imate klikom na dugme ispod, a ako vam datumi ne odgovaraju ili biste da ostanete duže nakon klika na dugme izmenite ih i vidite cenu za vaše odgovarajuće termine.

Organizacija putovanja

S obzirom da mi ismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, onda će vam biti od pomoći blog post u kojem možete naći sve informacije kako lako i jednostavno organizovati ovo putovanje. Tu smo ostavili linkove i pretrage koje će vam dobro doći, a vezani su za informacije kako naći smeštaj, organizovati izlete, kretati se između gradova, kako rešiti transfere, ulaznice za muzeje i bez čega ne treba kretati na putovanje… KAKO POVOLJNO U BARSELONU I ŠTA SVE OBIĆI TAMO

Smeštaj u Barseloni

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije. Vi ovom pretragom možete postići nižu cenu, ali i podržati naš rad.

Šta videti u Barseloni?

Kao što smo gore i napisali, u blog postu “Kako povoljno u Barseloni i šta sve posetiti” smo ostavili detaljne predloge šta predlažemo da posetite, koliko koštaju ulaznice, gde možete kupiti karte, kako ići na izlete i neke organizovane ture, pa savetujemo da pričitate post jer znamo da će koristiti. Ovde ostavljamo samo neke od zanimljivih izleta pa ako se odlučite za njih najjeftinije je da ih osmag online rezervišete.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan dodatni kabinski prtljag uz onaj gorepomenut, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *