Bari 70€ – povratna avio karta iz Budimpešte

Danas smo pronašli jednu jeftinu avio kartu za interesantnu destinaciju pa delimo sa vama predlog putovanja na početku ovoga leta. Ko želi da uskoro negde otputuje, ovo je super ideja.

Bari-jeftine avio karte

Povratnu avio kartu po ceni od 70€ ćete kupiti ako odlučite da u Bari putujete u terminu od 28. juna do 4. jula.

Detalje leta možete videti klikom na dugmić iznad, dok su ispod detalji vezani za dalju organizaciju putovanja.

Smeštaj u Bariju

Smeštaj u Bariju možete pronaći i ovde. Pretraga koju vam prvu ostavljamo kombinuje nekoliko sajtova za rezervaciju smeštaja i daje smeštaje sa linkovima ka sajtovima na kojima su najpovoljniji. Na primer ako jedan smeštaj na Bookingu košta manje nego na Agodi pretraga će vam taj smeštaj prikazati na Bookingu.

Ako ste ipak više navikli na Booking ostavljamo vam i pretragu ka ovom sajtu.

Šta obići u Bariju?

Uvek savetujemo da se šetate gradom i upijate energiju, upoznajete ljude, vidite znamenitosti, ali i da mesta koja vas više interesuju obiđete i detaljnije, ući nu muzeje, otići na ture… Ispod smo ostavili samo neke od predloga.

Prevoz između gradova

Ukoliko se odlučite da pored Barija obiđete i okolinu i odete do nekog od simpatičnih gradića u blizini, na pretrazi ispod možete naći i kupiti karte za prevoz.

Detalji

Sve detalje vezane za prtljag možete videti klikom na datum, odnosno dugme na kome se nalazi više detalja o letu.

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Mi nismo agencija, a na stranici O NAMA možete saznati više, koja je naša misija i na koji način možete podržati naš rad ako vam je ovo što delimo od koristi.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *