Air Serbia uvodi nove destinacije

Naša nacionalna kompanija je od naredne godine pripremila još novih destinacija i time proširila ponudu, pa ćete moći da planirate i odlazak na letovanje avionom iz Beograda.

Avio karte možete kupiti kod njih na sajtu, ali i pretražiti ih kod nas i kupiti na sajtovima koje vam pretraga izbaci, jer na taj način podržavate naš rad, a i dešava se često da su karte jeftinije na sajtovima koji preprodaju, a razlog toga je što uzmu određeni broj karata po agencijskim popustima i onda spuste malo cenu kako bi bili povoljniji od same avio kompanije.

Jedna od destinacija je i Budimpešta

Letovi iz Beograda koje uvode i mogu vam biti interesantni su:

  • Ankara, sa letovima se kreće od 28. marta
  • Izmir ćete moći posetiti od 15. aprila
  • Budimpešta će takođe biti dostupna i avionom i od 13. marta ćete moći da letite tamo
  • Keln, sa letovima se kreće od 18. maja
  • Geteborg, a avio karte do tamo ćete moći kupiti za datume od 18. maja pa do kraja godine
  • Hamburg je aktuelan od 17. maja
  • Za Marselj ćete moći da kupite avio karte i da putujete od 20. maja
  • Letovi za Firencu će takođe startovati 20. maja
  • Napulj možete posetiti od 19. maja
  • Sicilija vam je dostupna za putovanja od 14. juna i to i Katanja i Palermo

Detalje vezane za letova i cene možete pogledati na sajtu AirSerbia a svakako proverite kod nas na pretrazi jer je sasvim moguće da ćete pronaći i jeftinije karte.

Pronašli smo povoljne avio karte od Beograda do Izmira tokom proleća i leta

Ako vam Izmir nije interesantan, ali zato jeste neka od drugih destinacija, na pretrazi ispod možete pronaći let

Organizacija putovanja

Ako se odlučite da idete na neko putovanje i želite da ga organizujete samostalno, a nemate baš iskustva mi ovde ostavljamo neke od bitnih linkova.

kako pronaći smeštaj?

Ako putujete i ne idete kod babe, tekte, bliže i dalje rodbine u inostranstvo sigurno vam je potreban smeštaj, a njega možete pronaći na sledećim pretragama

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje hotela, hostela, stana… koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo i pretragu za to

Ture i izleti

Često zakažemo neku free walking turu, ali i neku plaćenu i organizovanu. Za ove druge često koristimo ovaj sajt i klikom na link možete pronaći izlet i turu po svojoj meri.

Kretanje unutar neke države i između drugih gradova u Evropi

Kako biste obišli što više i videli neke zanimljive stvari koje su u nekom drugom gradu, a ne onom u koji ste sleteli onda je najbolja opcija za prevoz Omio, a u pretrazi ispod možete pretražiti.

Srećan put i pišite nam vaše utiske sa putovanja i da li smo vam pomogli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *