Izmir 127€ – Povratna avio karta iz Beograda na proleće i leto

S obzirom da je AirSerbia uvela direktan let od Beograda do Izmira, odlučili smo da potražimo par termina koji bi vam mogli biti zanimljivi za posetu ovog grada i gde bi cena bila koliko, toliko pristupačna. S obzirom da je ovo direktan let, da je Turska veoma pristupačna sa cenama, kako smeštaja, tako i hrane i pića, onda bi i odlazak na ovu destinaciju mogao da se svrsta upovoljno putovanje. Još ako uzmemo u obzir i činjenicu da ovde možete otići i na letovanje onda je to još jedna prednost.

Našli smo par termina u periodu kada je dobro za obilazak, ali i za letovanje, a ukoliko vam ni jedan ne odgovara možete pogledati i druge neke datume. Datume koje smo mi našli smo linkovali, a ako biste putovali u drugom nekom terminu pogledajte na pretrazi ispod.

Jeftini Letovi za Izmir

Ako želite da putujete u drugom terminu pogledajte cene avio karata


*Detalje vezane za prtljag imate kada kliknete na datum, a ukoliko je potrebno da ponesete još prtljaga možete doplatiti.

** Kao što znate mi nismo agencija, ne organizujemo putovanja, niti pravimo aranžane na zahtev, već dajemo informacije i kroz linkove pomažemo da samostalno organizujete putovanje. 

Ako biste da putujete u drugom terminu klikom na dugme gore će vam se otvoriti pretraga i tu možete promeniti datume.

Ako ste uštedeli zahvaljujući ovom sajtu ili dobili ideju za neku destinaciju i pomogao vam je da se organizujete za neko putovanje i želeli biste da podržite naš rad klikom na dugme ispod možete naći više detalja

Smeštaj u Izmiru

U Izmiru i u Turskoj inače možete pronaći veoma povoljan smeštaj koji se sasvim pristojan, ali i hotele sa 4 ili 5* po sasvim solidnim cenama. Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i mi vas molimo da preko iste odete dalje u proces rezervacije jer na taj način podržavate naš rad.

Prevoz kroz Tursku

Ako imate dovoljno vremena i nije vam fokus na plažama i kupanju, onda predlažemo da posetite i neku od atrakcija u okolini. Na berima ispod ćemo vam ostaviti i predloge šta sve može da se obiđe u Izmiru i okolini, a s obzirom na dobre magistralne puteve koji se ne plaćaju i dobru infrastrukturu odnosno povezanost između mesta, predlažemo vam da iznajmite auto dok ste tamo i ispod možete pogledati opcije za rent a car u Turskoj.

Iznajmljivanje auta u Turskoj

Izleti i ture u Izmiru i okolini

Ostavljamo vam i opciju nekih zanimljivih tura i izleta na koje možete ići dok ste u Izmiru i koji će vam dodatno približiti stvari koje su vredne posete. Često preko ovog sajta pronađemo jeftinije izlete i ture, a ostavljamo vam i neke od predloga.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *