43€ povratna avio karta za Barselonu iz Beograda

Barselona je kod naših turista veoma popularna destinacija, a i sami smo se uverili zašto je tako. Ako još niste bili ovo će vam biti super vest, a ako jeste verujemo da ćete poželeti opet da odete.

Prvo putovanje u 2022. godini vam može biti upravo Barselona. Povratna avio karta Beograd – Barselona je samo 43€ u periodu od 16 – 26. januara.

Po sličnoj ceni možete leteti i od 23 – 26. januara, pa ukoliko smatrate da vam je tri dana dovoljno ili nemate više slobodnog vremena možda i ovo nije loša opcija.

Šta obići još pored Barselone?

Ukoliko vam ovi datumi ne odgovaraju, unesite u pretragu kada biste putovali i vidite koja je cena tada.

Ako odaberete prvu varijantu gde ostajete 10 dana naša preporuka je da obiđete još neki grad u blizini. Nas je Valensija oduševila i rado je preporučujemo. Za nju je dovoljno 3-4 dana tako da možete i to uklopiti, a s obzirom da se ide u januaru i nećete se verovatno kupati onda su obilasci najbolja opcija. Takođe, možete i leteti do nekog španskog ostrva a najbolju opciju za odlazak na bilo koju destinaciju unutar Španije možete pretražiti ovde. Ova pretraga će vam pokazati i vozove, buseve i avione pa ćete videti šta je najbolje.

Ako želite da vidite kakvo je bilo naše putovanje u kombinaciji Barselona i Valensija to možete ovde, a ako ipak želite više o Valensiji da pročitate i o tome smo pisali u ovom blog postu.

Verujemo da će vam ovi blog postovi i pretrage prevoza biti od koristi i pomoći da se odlučite šta videti i gde još pored Barselone otići.

Smeštaj u Španiji?

Svakako nije na odmet znati da ovde možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo.

Kako bismo pomogli da organizujete samostalno putovanje možemo ostaviti još i link za pretragu i rezervaciju muzeja i tura po gradovima, a to je na dugmetu ispod.

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag 40x30x20cm, ranac ili torba u koje ćete se verovatno teško spakovati za 10 dana, a doplata za prtljag će zavisiti koji prtljag doplaćujete. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači ako ne želite ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih prohteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *