3 jeftine destinacije koje možete posetiti ovog leta (prevoz+smeštaj do 81€)

S obzirom da ide vreme godišnjih odmora, pa ako baš nemate puno vremena i novaca i niste planirali nigde da idete mi smo odlučili da vam ipak nađemo neke povoljne predloge. Ovo su kratka putovanja od 2-4 noćenja, da napravite predah od posla.

U današnjem blog postu našli smo za vas tri jeftine avio karte i iskombinovali ih sa smeštajem, tako da putovanje ne bude skuplje od 100€.

1. Bukurešt

Bukurešt je grad koji je na nas ostavio veoma jak utisak iako smo bili samo u prolazu i svega pola dana u njemu. Ostali smo da ga gledamo dok je bus polako išao ka aerodromu i obećali smo mu da se vidimo uskoro.

Cena povratne avionske karte Temišvar-Bukurešt je 22€ u terminu od 9-13.08. a detalje pogledajte na ovom linku

Smeštaj u Bukureštu za 4 noći možete naći već od 33€, tako da vas ovo putovanje izađe 55€ + transfer do aerodroma u Temišvaru, ali takođe možete naći još neke od smeštaja po malo većim cenama, pa se možete uklopiti do predložene cene za putovanje od 100€.

Na ovom linku pogledajte sve smeštajne kapacitete u Bukureštu
Na ovom linku takođe možete naći smeštaj i dobiti i popust od 10%

2. Bratislava

Bratislava je grad koji smo posetili na putu za Prag i koji nam se takođe svideo. Nije jako velik i brzo ćete ga obići, pa pored njega možete otići i do Beča ako procenite da vam je 3 dana mnogo.

Cena povratne avionske karte Niš-Bratislava je 30€ u terminu od 24-27.08. a detalje pogledajte na ovom linku

Smeštaj u Bratislavi za 3 noći možete naći već od 43€, tako da vas ovo putovanje izađe 73€ + transfer do Niša, ako niste iz ovog grada. Takođe možete naći još neke od smeštaja po malo većim cenama, pa se možete uklopiti do predložene cene za putovanje od 100€. Ako gledate hotel označite na pretrazi za 2 osobe, ako vas ide dvoje jer je tako jeftinije.

Na ovom linku pogledajte sve smeštajne kapacitete u Bratislavi
Na ovom linku takođe možete naći smeštaj i dobiti i popust od 10%

3. Nirnberg

Nirnberg je jedan stari šarmer, što su nam potvrdili svi koji su bili tamo.

Cena povratne avionske karte Budimpešta-Nirnberg je 25€ u terminu od 10-12.07. a detalje pogledajte na ovom linku

Smeštaj u Nirnbergu za 2 noći možete naći već od 56€, tako da vas ovo putovanje izađe 81€ + transfer do Budimpešte. Takođe možete naći još neke od smeštaja po malo većim cenama, pa se možete uklopiti do predložene cene za putovanje od 100€. Ako vas ide dvoje i spavate u dvokrevetnoj sobi ili nađete neki stan, možete dodatno ušredeti.

Na ovom linku pogledajte sve smeštajne kapacitete u Nirnbergu
Na ovom linku takođe možete naći smeštaj i dobiti i popust od 10%

Cena avio karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *