11€ – povratna avio karta za Jordan iz Budimpešte (detaljan plan puta)

Jordan je zemlja kojom smo oduševljeni, kako sa prirodom, Petrom, tako i sa ljudima koji tamo žive. Neverovatno srdačni i gostoljubiv narod, da ćete se na svakom koraku osetiti prijatno.

Danas smo našli baš jeftine povratne avio karte i odlučili smo da te informacije podelimo sa vama. 11€ je stvarno nerealno niska cena, pa ovo definitivno treba iskoristiti.

Ova nerealno jeftina avio karta je od Budimpešte do Amana u sledećim terminima:

13 – 16. 02.

13 – 20. 02.

16 – 20. 02.

16 – 23. 02.

20 – 27. 02.

Možete kombinovati na primer da idete 13. a vraćate se nazad 23.

Najbolje je da, ukoliko imate želju da putujete nekim drugim danima, proverite na pretrazi ispod koje su cene karata.

Smeštaj u Jordanu?

Nije na odmet znati da ovde možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo.

Petra je blizu mesta Wadi Musa i ako tražite smeštaj dok ste u Petri tražite ga u ovom mestu.
Akaba je takođe dobra baza, na moru je, a blizu je i Petre i Wadi Ruma.

Kao što smo rekli mi smo bili u Jordanu, posetili Petru i Wadi Rum i o svemu tome pisali u blog postu Vodič za Jordan.
Savetujemo da u Wadi Rumu i Wadi Musi (Petri) prespavate kako biste imali kompletan doživljaj i ne bi gubili na prevoz, ali o svemu smo pisali u gore pomenutom blog postu.

Organizovanje putovanja, muzeji i prevoz

Kako bismo pomogli da organizujete samostalno putovanje ostavljamo još predloge nekih ekskurzija i tura, kao i opciju za prevoz.

Kad prođete sve to i skrolujete niže videćete da li postoje skriveni troškovi i šta je najbolja opcija za dodatni prtljag.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm, a to su ovi sa slike ispod. Ako želite da saznate više o ovakvim rančevima kliknite na sliku ispod i odvešće vas na sajt gde možete naći ova dva koje mi imamo, ali i još nekoliko dobrih modela. Mi smo oduševljeni istim.

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači ako ne želite ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih prohteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *