WIZZAIR POPUST 20%, POVRATNA AVIO KARTA DO MALTE VEĆ OD 20€ (predlog i za Berlin i Barselonu)

Svi koji vole da putuju i čekaju da iskoriste popuste koje avio kompanije imaju i da tada kupe avio karte, ovo je idealna prilika. Wizzair avio kompanija danas daje popust do 20% na sve letove samo iz Budimpešte, a ukoliko želite da kupite kartu po sniženoj ceni na put morate da idete do 17. decembra.
Promocija traje danas 10.10. do 23:59h.

Ima puno destinacija koje možete posetiti i danas po promotivnim cenama kupiti karte. Mi smo dole dali samo neke od destinacija koje možete posetiti, a ostale destinacije kao i sve detalje, kao i samu rezervaciju karata možete uraditi na pretrazi letova.

*Na linku će vam se za neke letove prvo prikazati veće cene karte tj. one koje su aktuelne za sve oni koji nisu članovi klubaali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite i istu ćete kupiti po još nižoj ceni tj onoj koja je gore naznačena. Ukoliko niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€.

Pronađite smeštaj ili na ovoj super pretrazi koja će vam uporediti cene 
i dati najnižu ili na booking-u ako ste tako navikli

*Cene su važile u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *