Tel Aviv 47€ iz Budimpešte – putovanje za dan državnosti

Danas još jedan predlog za putovanje tokom dana državnosti, a u pitanju je let za Tel Aviv. Ova povoljna avio karta može se naći tokom februara i marta, a mi smo je našli u terminu koji obuhvata i slobodne dane za dan državnosti Srbije. Ako niste u prilici da putujete tada ili već idete negde možete promeniti termine i videti koja je cena u tim terminima kada želite da putujete.

Foto – pixabay.com

Termin putovanja je od 10. do 17. februara, što znači da tamo letite 10. i vraćate se nazad 17. a cena je 47€. Sve detalje možete videti klikom na dugme ispod, a ako kliknete kod nas na sajtu na dugme kupi bićete redirektovani na sajt avio kompanije gde kupujete istu. Ako NE želite da nama date podršku možete i izbeći klik na dugme i kupiti kartu direktno na sajtu avio kompanije.

*Napomena: Odmah da vam kažemo ako niste znali da mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, već ga organizujete samostalno uz pomoć linkova koji ostavimo u ovom blog postu.

Da li su sve ove informacije ovde koje nađete potpune i besplatne za vas?

Sve ono što podelimo u ovom tekstu je za vas besplatno, a ovde ćete, ako dobro iščitate sve, moći samostano da organizujete sebi povoljno putovanje i prilikom toga uštedite. Ako vam informacije koje nađete ovde koriste možete podržati naš rad tako što ćete nas častiti kafom na primer na sajtu https://www.buymeacoffee.com/jeftino_putuj

Smeštaj u Tel Avivu

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Tel Avivu?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a Izrael nudi toliko toga značajnog što treba videti. Iz Tel Aviva možete u bilo koji deo Izraela, a najbolje je da uzmete neku organizovanu turu i odete do Mrtvog mora ili do Jerusalima.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

2 komentara

  1. Molim vas za pomoc. Kako da kupim dve razlicite karte za mene i suprugu na Wizz airu kad sajt odmah sabira jednu izabranu soluciju.Za mene bi hteli Pack & Save a za suprugu Travel Light.Problem je cim kliknem na jednu on duplira za nas oboje a hocemo razlicito jer nam ne trebaju toliki koferi.Godinama imam ovaj problem a od guglanja nema koristi.Jedina meni poznata solucija je kupovina dve odvojene karte sto je rizik a i tada gubimo beneficiju Wizz discount cluba.Hvala unapred .Josif

    1. Kupite obične karte bez prtljaga i dodajte jedan prtljag, to mi stalno radimo. Kupimo najjeftinije karte i dodamo prtljag kada nam treba, ali prtljag samo na jednu osobu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *