Stokholm 37€ – Povratna avio karta iz Niša

Ukoliko želite da letite u Stokholm, a iz Niša vam je najbliža ili najpovoljnina opcija, savetujemo da iskoristite ovu opciju jer se od 05. novembra na žalost ukida ova linija i Ryanair više neće leteti na relaciji Niš – Stokholm. Nadamo se da je ovo samo privremeno i da će naredne godine ponovo vratiti tu ili otvoriti neku novu liniju.

Po ceni od 37€ možete otići u Stokholm u periodu od 26. do 29. oktobra direktnim letom iz Niša, a sve detalje možete pronaći klikom na dugme ispod.

Organizacija putovanja

S obzirom da mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, onda će vam biti od pomoći linkovi i pretrage koje ćemo ostaviti u nastavku i koje će vam dobro doći da lako samostalno organizujete putovanje, a to su informacije kako naći smeštaj, organizovati izlete, kretati se između gradova, uzeti transfer, ulaznice za muzeje… Detalje vezane za prtljag imate na kraju teksta u delu vezanom za to, a tamo su i saveti kako se spakovati.

Smeštaj u Stokholmu

U Stokholmu možete pronaći smeštaj prilično povoljno, a kada vam pretraga ispod izbaci rezultate filtrirajte ih po popustu i izaći će vam samo oni koji su sniženi.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo da možete i ovde to da uradite, što je takođe win-win kombinacija i za vas i za nas.

Šta sve videti u Stokholmu?

Najbolji način da upoznate grad je da se šetate, pričate sa ljudima, probate hranu na lokalnim mestima, odete na periferiju, na pijacu, ali i da budete deo neke organizovane ture. Najbolje i najpovoljnije ture možete pronaći na GetYourGuide-u, a mi smo pronašli neke zanimljive za vas i podelili ih na banerima ispod.

Prevoz između gradova

Karte za prevoz od Stokholma do obižnjih gradova možete naći i kupiti preko pretrage ispod.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40 x 30 x 20cm) koji vam može i biti dovoljan jer se ide na svega par dana, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *